CI productions
Image default
Horeca

Bedrukte bestekzakjes kopen?

Bedrukte bestekzakjes zijn een geweldige manier om reclame te maken voor uw restaurant of evenement en bieden tegelijkertijd een functioneel item voor uw gasten. Deze bestekzakjes kunnen bedrukt worden met uw logo of ontwerp in full colour of in één pantonekleur. De bestekzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel.

Het eerste wat wij u aanbieden zijn Airlaid met banderol u kunt deze verkrijgen per verschillende aantallen. De Airlaid servet met banderol of Gastro Sleeves zijn  bestekzakjes met een Full-colour bedrukking sleeve. De tarieven die wij aanbieden zijn All-in ex btw, wat inhoud dat u geen extra plaatkosten, voorbereidingskosten of vrachtkosten betaalt. De bedrukte Gastro Sleeves zijn standaard uitgerust met een 40cm x 40cm Luxe Airlaid servet in het wit (50gr/m2).

Onze tweede optie is het Bestekzakje Normaal. De bestekzakjes Standaard zijn met een full-colour bedrukking All-over. Onze tarieven zijn All-in ex. btw, wat inhoud dat u geen extra plaatkosten, voorbereidingskosten of vrachtkosten betaalt. De bedrukte bestekzakjes zijn standaard uitgerust met een 2 laags 33cm x 33cm servet. Bij onze standaard bestekzakjes heeft u de keuze uit 19 verschillende kleuren servetten.

Onze derde optie is het Bestekzakje Max, dit is de grotere variant van de Normaal. 

Er zijn verschillende manieren om bedrukte bestekzakjes te verkrijgen. U kunt ze kopen bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in gepersonaliseerde bedrukkingen, maar 123Bedrukte bestekzakjes is uiteraard de voordeligste en van de beste kwaliteit. 

Kortom het is de manier van marketing, omdat het een makkelijke manier is van reclame maken. Daarnaast kunt u op een eenvoudige manier de tafelindeling een stukje gezelliger te maken. Bij 123Bedrukte Bestekzakjes zit u aan het goede adres. Wij kunnen u ook op een goede manier adviseren, dus neem gelijk contact met ons op! 

https://www.123bedruktebestekzakjes.nl/