De interieur groothandel voor de mooiste en meest originele decoratie

Aan de rand van Eindhoven vindt u de meest uitgebreide groothandel in bijzondere interieurs en decoratie. ADC Guntlisbergen heeft een zeer ruim aanbod aan woonartikelen en woondecoratie dat u alle keuze biedt op het gebied van originele, verrassende en exotische wooninrichting. Uw interieur was met de woonartikelen van ADC Guntlisbergen nog nooit zo bijzonder. Met een groot aanbod aan exclusieve woonartikelen- en decoratie vindt u in hun showroom altijd wat u voor uw interieur voor ogen heeft.

Maak ieder pand uniek en verrassend  

Antieke, moderne, nostalgische of juist meer trendy ontwerpen, de interieur groothandel ADC Guntlisbergen houdt zijn assortiment aan meubels en decoratie altijd verrassend en zeer gevarieerd. Ook vindt u er gereproduceerde meubels, natuurlijk altijd van de hoge en duurzame kwaliteit die u wenst. Alles is te allen tijde scherp geprijsd. De artikelen van ADC Guntlisbergen komen vooral uit het Midden- en Verre Oosten en de voorraad wordt regelmatig aangevuld. Ook in delen van Europa worden de artikelen verzameld. Zo treft u bij hen bij elk bezoek weer een nieuw en bijzonder aanbod, wat bij ieder bezoek weer nieuwe inspiratie voor uw interieur oplevert. De meubels en woonaccessoires zijn geschikt voor alle denkbare type woningen en bedrijfspanden.

Kom langs bij de interieur groothandel en ontdek uw droomdecoratie

In de uitgebreide showroom van de interieur groothandel in Eindhoven raakt u geïnspireerd door alle prachtige artikelen en decoratiemogelijkheden. Daarnaast behoort ook een groot aanbod aan verlichting tot hun collectie. De woonartikelen zijn gemaakt van verschillende materialen; u vindt er het mooiste hout, maar bijvoorbeeld ook producten van zink, metaal en ijzer. Bij ADC Guntlisbergen helpen ze u bovendien graag met het maken van uw keuze. Zij weten door hun lange ervaring met exclusieve meubels precies wat er bij uw interieur past. Kom langs bij de groothandel in Eindhoven en maak kennis met interieurs en decoraties die elk pand nieuw leven in zullen blazen.