De KRUPS Dolce Gusto: een sieraad in uw keuken

De KRUPS Dolce Gusto is een van de meest geavanceerde koffiemachines van KRUPS. Deze machine ziet er namelijk niet alleen schitterend uit, maar is ook een fantastische machine voor koffie, thee en koude dranken. Deze machine is niet alleen veelzijdig, maar ook de kwaliteit van de dranken die deze KRUPS koffiemachine maakt is zeer hoog. Hierdoor kunt u op ieder moment van de dag genieten van uw favoriete drankje. Met de bijbehorende Dolce Gusto koffiecupjes kunt u namelijk niet alleen normale koffie zetten, maar ook de heerlijkste koffiespecialiteiten zoals cappuccino, latte macchiato en espresso. Maar dat is niet het enige. Ook voor andere warme dranken zoals thee en warme chocolademelk kunt u een beroep doen op de KRUPS Dolce Gusto.

 

De koffiemachines van KRUPS zijn zelfs geschikt voor koude dranken

Bij een KRUPS koffiemachine denkt u wellicht alleen aan koffie en heet water voor de thee. Maar wist u dat deze hoogwaardige koffiemachines van KRUPS ook geschikt zijn voor het bereiden van diverse koude dranken? U zet bijvoorbeeld heerlijke ijskoffie met deze koffiemachine. Zo kunt u op een hete zomerdag genieten van de volle smaak van koffie, ondanks dat het warm weer is. Een KRUPS koffiemachine is daardoor ideaal voor iedere koffieliefhebber, het hele jaar door.

Van alle gemakken voorzien

Uw KRUPS koffiemachine is altijd van alle gemakken voorzien. Zo kunt u de hoeveelheid koffie die u wenst instellen. Wanneer het gewenste koffievolume is bereikt, stopt het geavanceerde apparaat automatisch. Met het ultracompacte design past een KRUPS koffiemachine in iedere keuken. Geniet u ook zo van een heerlijke schuimlaag op uw koffie? Dankzij de druk van wel 15 bar is koffie gezet met een KRUPS koffiemachine altijd voorzien van een heerlijk crème- of schuimlaag. Dit is een heerlijke combinatie met de koffie van de beste kwaliteit. Genoeg reden om een KRUPS koffiemachine te bestellen dus.