Dé specialist in bedrukte tassen voor winkels

Wanneer u een winkel runt, zijn bedrukte tassen onmisbaar. Hiermee geeft u uw klanten namelijk een uitstekende service en, wanneer uw logo op de tassen staat, dienen ze als effectief promotieartikel. Nadat klanten met hun aankoop uw winkel verlaten, lopen zij immers met uw tas over straat. Bovendien worden tassen vaak veelvuldig hergebruikt, waardoor uw tassen vaak in straatbeeld zullen opduiken. Wanneer u tassen voor uw winkel wilt laten bedrukken, moet u bij Bags&Bags zijn. Dit bedrijf is namelijk al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het leveren van vele soorten bedrukte tassen voor winkels. Het laten bedrukken van draagtassen of een big shopper kunt u dan ook met een gerust hart overlaten aan deze specialist. Bags&Bags levert namelijk gegarandeerd een verpakking die aansluit bij uw imago.

Een big shopper spaart het milieu

Bags&Bags heeft bedrukte tassen voor winkels en levert deze in diverse soorten en maten. Zo kunt u er terecht voor plastic tassen, al hebben deze de laatste jaren wel een slecht imago gekregen. De productie van deze tassen is namelijk slecht voor het milieu en veel tassen komen in de natuur terecht. Wilt u liever een duurzame en milieuvriendelijkere tas? Laat dan een big shopper bedrukken met uw bedrijfslogo. Big shoppers zijn namelijk milieuvriendelijker dan plastic tassen en zijn verkrijgbaar in diverse duurzame materialen, zoals papier en verschillende soorten stof. Bovendien worden dit soort tassen vaak hergebruikt waardoor uw winkel vaak in het straatbeeld verschijnt en gratis publiciteit krijg.

Naast bedrukte tassen voor winkels ook dozen en kledinghoezen

Het assortiment van Bags&Bags bestaat uit meer dan alleen bedrukte tassen voor winkels. U kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor schoenendozen en kledinghoezen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en u kunt kiezen uit diverse materialen. Naast de big shopper zijn ook deze verpakkingsmaterialen te bedrukken met uw eigen logo of slogan. Zo krijgt u unieke verpakkingen die perfect zijn om uw producten netjes in te bewaren of in te verzenden naar uw klanten.