CI productions
Image default
Aanbiedingen

Een makelaar in Hilversum met jarenlange ervaring en een enorm netwerk

De Gooise huizenmarkt is altijd in beweging. Dat is ook logisch, want wie wil er nou niet in dit gebied, tussen het groen maar vlakbij de grote steden, wonen. Door de enorme vraag naar huizen is de vastgoedmarkt in deze regio een specialisatie op zich. U kunt uzelf veel tijd besparen door een professionele makelaar in Hilversum in te schakelen als u met deze wereld te maken krijgt. Dorenbos|Rasch Makelaars is in 2004 ontstaan uit de bundeling van de ervaring van Carel Rasch en Patrick Dorenbos. Twee makelaars die toen allebei al een uitgebreid netwerk en een berg ervaring hadden op dit gebied.

De makelaardij kent veel specialisaties

Veel mensen denken alleen aan een makelaar bij het kopen of verkopen van een woning. Uiteraard is het een belangrijke taak van deze professionals om u te helpen in een dergelijke situatie. Bij dit specifieke kantoor kunt u een vrijblijvende waardebepaling aanvragen als u wilt weten wat uw mogelijkheden zijn bij het verkopen of verhuren van uw huis of als u nieuwsgierig bent naar de waarde. Als u daarna besluit om door te gaan met een makelaar van dit bedrijf, dan maakt het enorme netwerk van Dorenbos|Rasch Makelaars in Hilversum en omstreken het makkelijk om een goede koper of huurder te vinden.  

Kopen, huren, expat relocation en taxatie

Naast ondersteuning bij het verkopen van huizen, kan de makelaar uit Hilversum u ook helpen bij het vinden van een geschikte huur- of koopwoning in ’t Gooi. Als u bijvoorbeeld naar de regio komt voor werk – of een woning zoekt voor een expat die voor u komt werken – dan wordt er een speciaal profiel opgesteld op basis van uw voorkeuren. Vervolgens krijgt u elke dag updates over nieuwe huizen die op de markt gekomen zijn. Een andere service die vaak nodig is in verband met huizen is een taxatie. Deze professionele makelaars kunnen een taxatierapport opstellen met het onafhankelijke NWWI keurmerk. Daarin worden alle details van uw woning uitgebreid besproken.

https://www.dorenbosrasch.nl/