CI productions
Image default
Dienstverlening

Een ruim aanbod aan occasions vindt u in Dordrecht

Bent u op zoek naar een nieuwe auto in de omgeving van Zuid-Holland? Dan kunt u zeker en vast terecht bij Autobedrijf Hassing. U vindt diverse occasions in Dordrecht waartussen u zeker uw tweedehandswagen vindt.  Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring met de verkoop van occasions. U vindt er vooral wagens van de merken Mini, BMW en Volkswagen, maar uiteraard verkopen zij geregeld ook auto’s van andere merken. Wilt u graag weten welke modellen occasions u kunt bezichtigen in de showroom in Dordrecht? Op de website kunt u al gerust een kijkje nemen in het aanbod van Autobedrijf Hassing. Alle beschikbare wagens staan er gefilterd op merk, prijs, bouwjaar en kilometerstand.

Herstellingen en onderhoud

Als u een onderhoud of herstellingen moet laten uitvoeren aan uw wagen, helpt autobedrijf Hassing u met veel plezier. Naast occasions kopen, kunt u in Dordrecht terecht voor de werkplaats. De medewerkers voeren snel reparaties uit of geven uw auto het nodige onderhoud. U krijgt vooraf een offerte zodat u weet hoeveel het onderhoud of de herstelling zal kosten. Als u dat wenst, kunt u bij autobedrijf Hassing ook een trekhaak op uw wagen laten plaatsen. Dat kan goed van pas komen als u bijvoorbeeld op vakantie gaat en fietsen wilt meenemen. Andere services zijn onder andere het onderhoud van de airco, de vervanging van banden of het spelen van de automaatbak.

Maak snel een afspraak

Heeft u interesse in een van de occasions van Autobedrijf Hassing in Dordrecht? Maak een afspraak en ga langs voor meer informatie over uw tweedehandswagen. Weet u niet welke auto u het best zou kopen? De medewerkers geven u graag advies zodat u de juiste wagen kiest. U kunt contact opnemen met de autoverkoper als u interesse heeft in een wagen. Alle gegevens vindt u terug op de website.

 

https://www.autohassing.nl/