CI productions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Haal het meeste uit je bedrijf door te kiezen voor professional coaching in regio Utrecht

Ben jij bedrijfseigenaar of -manager en wil je werken naar een gezonde bedrijfsomgeving waar de verzuimcijfers laag liggen en waar medewerkers gelukkig en blij zijn? Schakel dan SuccesKlus uit IJsselstein in. Sjaak en Liesbeth, de coaches van dit bedrijf, zijn twee enthousiaste mensen met ervaring in HRM, coaching, management, recruitment en vitaliteitsverhoging bij bedrijven. Liesbeth studeerde hrm en veranderkunde en is gecertificeerd vitaloog en coach. Sjaak specialiseert zich in bedrijfskunde, werktuigbouw- en installatietechniek, banking, coaching en verandermanagement. Je schakelt ze in voor professional coaching voor jouw bedrijf in Utrecht of omgeving voor een gelukkige en vitale werkomgeving.

Verbindingen leggen tussen bedrijf en medewerker

SuccesKlus heeft in de laatste jaren ontelbare verbindingen gelegd tussen bedrijven en werknemers. Niet alleen bij bestaande medewerkers in regio Utrecht die gelukkiger zijn geworden door middel van professional coaching, maar ook door potentiële medewerkers te benaderen. Dit bedrijf ontneemt je op het gebied van recruitment dus ook zorgen. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of juist een nieuwe medewerker? Dan neem je een kijkje op de website of neem je direct contact op met Sjaak of Liesbeth. Zij hebben namelijk soms vacatures liggen, achter de schermen. Ook goede medewerkers vinden zij dankzij hun brede netwerk.

Dit bedrijf richt zich op drie punten

Bij SuccesKlus staan drie competenties centraal, namelijk:

  • Resultaatgericht
  • Mensgericht
  • Vitaliteit

Resultaatgericht wil zeggen dat alle afspraken worden nagekomen, wat er wordt geleverd, wanneer dat wordt geleverd en wat je ervoor betaalt. Heb je andere wensen tijdens het traject? Dan kan dit natuurlijk altijd aangepast worden. Mensgericht wil zeggen dat jij belangrijk bent en controle hebt over je eigen welzijn en geluk. Wie ben jij en wat wil je? Met SuccesKlus kom je erachter! Dan als laatste: vitaliteit. Dit kwam eerder al naar voren en houdt in dat er wordt gestreefd naar een vitale organisatie. Want een vitale organisatie bruist! Ben je benieuwd wat deze professional voor jou kan betekenen op het gebied van coaching in regio Utrecht? Neem dan contact op!