CI productions
Image default
Tweewielers

Nicholas fietsen

Fietsen is een van de meest populaire vormen van vervoer ter wereld. Het is milieuvriendelijk, betaalbaar en bevordert lichaamsbeweging. Maar wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe fiets, kan het vinden van de juiste optie overweldigend zijn. Gelukkig biedt Nicholas Fietsen een breed scala aan kwaliteitsfietsen voor alle soorten rijders. In dit blog kijken we naar de geschiedenis van Nicholas Fietsen en het assortiment dat zij bieden.

 

Geschiedenis

Nicholas Fietsen is opgericht in 1959 in Den Haag, Nederland. Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende fietsfabrikanten in Europa. Het bedrijf is nog steeds eigendom van dezelfde familie en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met productiefaciliteiten in Europa en Azië.

 

Het assortiment

Nicholas Fietsen biedt een breed scala aan fietsen voor verschillende soorten rijders. Er is altijd een optie die past bij jouw behoeften. Hieronder staan enkele van de populairste fietsen van Nicholas Fietsen:

 

–          Stadsfietsen: Nicholas Fietsen biedt verschillende soorten stadsfietsen, waaronder hybride fietsen, vouwfietsen en elektrische fietsen. Deze fietsen zijn ideaal voor woon-werkverkeer of voor het verkennen van de stad. Ze zijn ontworpen voor comfort en gemak en zijn uitgerust met functies zoals manden, bagagedragers en verlichting.

–          Mountainbikes: Nicholas Fietsen biedt ook een breed scala aan mountainbikes. Deze fietsen zijn ontworpen voor off-road gebruik en zijn uitgerust met robuuste frames en hoogwaardige veringssystemen.

–          Racefietsen: Voor degenen die op zoek zijn naar snelheid en prestaties biedt Nicholas Fietsen verschillende soorten racefietsen. Deze fietsen zijn ontworpen voor professioneel gebruik en zijn uitgerust met lichtgewicht frames en hoogwaardige componenten.

–          Kinderfietsen: Voor de jongere rijders biedt Nicholas Fietsen een breed scala aan kinderfietsen. Deze fietsen zijn ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten en zijn uitgerust met functies zoals terugtrapremmen, handremmen en stevige frames.

 

https://anjojagerfietsen.nl/urban-arrow-bakfietsen