CI productions
Image default
Tuin en buitenleven

Nieuwe planten kopen?

Je woonkamer, kantoor of tuin wordt gezelliger met wat leuke planten. Bij Fleur Direct kun je nieuwe planten online bestellen. Deze webshop is het online walhalla voor planten. Bekijk vanuit je luie stoel een ruim aanbod met kamerplanten, buitenplanten, kunstplanten en ga zo maar verder. Voor elke gelegenheid vind je bij deze partij wel een geschikte plant in ons aanbod.

Onderhoud en verzorging

Het grote voordeel van het bestellen van planten bij Fleur Direct is dat je tegen een betaalbare prijs nieuwe planten kunt bestellen. Daarnaast staat bij elke plant precies aangegeven hoe je de plant het beste kunt verzorgen en onderhouden. Er zijn zoveel verschillende soorten planten en elke soort heeft een andere verzorging nodig. Wil je dat jouw nieuwe plant zolang mogelijk mooi blijft? Lees dan altijd goed de diverse tips die staan aangegeven bij het product.

Filteroptie

Wanneer je een kijkje neemt op de website van Fleur Direct dan valt er meteen één ding op: er is zoveel keuze dat het misschien lastig is om snel een plant te vinden die voldoet aan jouw wensen en eisen. Om het jezelf wat gemakkelijker te maken, raden we je aan om gebruik te maken van de handige filteroptie aan de linkerkant van de pagina. Zo vind je snel en eenvoudig een plant die helemaal past bij jou. Geef aan of je een voorkeur hebt qua hoogte, prijs en diameter en alle opties die hieraan voldoen verschijnen in beeld.

Voordelen van Fleur Direct?

Het online bestellen van planten bij Fleur Direct heeft diverse voordelen. Ten eerste hoef je nooit met je planten te sjouwen, want de planten worden gewoon bij jou thuisbezorgd. Daarnaast kun je waar en wanneer je maar wilt een bestelling plaatsen. Verder geldt dat je nooit lang te wachten hoeft tot jouw aankoop in huis komt, want wanneer je een bestelling plaatst dan ontvang je deze binnen 48 uur in huis. Daarnaast zijn alle planten erg betaalbaar en staat er bij elk artikel altijd een uitgebreide omschrijving van het product. Zo weet je wat je in huis haalt.

Meer weten over nieuwe planten kopen?

Wil je ook graag nieuwe planten kopen? Maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij staan je graag te woord en helpen je verder.

https://www.fleurdirect.nl/