CI productions
Image default
Financieel

Veilig online games betalen? Gebruik een paysafecard!

We bestellen tegenwoordig steeds meer online. Waar je vroeger naar een fysieke winkel ging om nieuwe games te kopen, doe je dit nu via internet. Maar niet alle webshops zijn betrouwbaar. Gelukkig is KaartDirect.nl dat wel. Dit is een webshop die tegoedkaarten voor games aanbiedt. Met deze tegoedkaarten kun je alles kopen uit de Nintendo eShop, bijvoorbeeld. Het bedrijf is een officiële winkel en komt al zijn afspraken na.

Wat biedt het bedrijf?

Als je op zoek bent naar films, games of uitbreidingen voor games, ben je bij deze webshop aan het goede adres. KaartDirect.nl biedt tegoedkaarten voor allerlei games. Uiteraard voor de games uit de Nintendo eShop, maar ook als je niet zo’n fan bent van de Nintendo eShop kun je bij de webshop terecht. Zo biedt het tegoedkaarten voor streamingsdiensten of muziekplatforms. Ook biedt het veilige betaalkaarten, zoals de paysafecard.

Wat is de paysafecard?

De paysafecard is een online betaalkaart, waarmee je online allerlei producten kunt kopen. Bij de betaling hoef je – in tegenstelling tot bij ‘normale’ betaalkaarten – niet je persoonlijke gegevens in te vullen, maar volstaat een code. Dit maakt de paysafecard extra veilig. De paysafecard is een prepaid kaart. Je kan deze dus telkens opwaarderen om er gebruik van te maken. Je hebt hierbij de keuze uit vier verschillende bedragen. Het bedrag dat je op je betaalkaart zet, hoef je niet in een keer uit te geven. Je hoeft het ook niet bij dezelfde webshop te besteden.

Hoe werkt de webshop?

Het bestellen van producten in de webshop werkt heel eenvoudig – ongeacht de tegoedkaart die je gebruikt. Zodra je betaald hebt, ontvang je een activeringscode. Met deze code heb je toegang tot de nieuwe game, film of muziek die je hebt gekocht. Je kunt de code meteen gebruiken. Het voordeel aan het feit dat alles online in zijn werk gaat, is dat je niet dagenlang hoeft te wachten tot je een pakketje ontvangt.

Gerelateerde artikelen

Waarom een betrouwbare accountant in Venlo belangrijk is

Salarisadministratie uitbesteden in Roosendaal

Administratiekantoor Deventer geeft je de kans op een duidelijke administratie