CI productions
Image default
Beauty en verzorging

Wat is carboxytherapie?

Carboxytherapie is de oplossing als het gaat om het aanpakken van huidimperfecties en het verminderen van hardnekkige vetophopingen. Het beste is dat u geen complexe operaties of uitvaltijd hoeft te ondergaan om de voordelen te plukken. CO2 Lift biedt de meest creatieve benadering van kooldioxide behandeling. Carboxytherapie of ook wel kooldioxide therapie genoemd, is een niet-invasieve behandeling voor het verwijderen van vet en voor een aantal huidproblemen en medische aandoeningen. De aanwezigheid van CO2 wordt door het lichaam afgewezen en ervaart het als een tekort aan zuurstof. Dit zorgt voor een flinke zuurstof boost. Genezing en weefselregeneratie zorgen voor. Carboxytherapie verbetert de bloedcirculatie voor algehele huidverjonging. Deze ingreep kunt u samen met andere huidtherapie Den Haag krijgen bij Mourits Huidtherapie.

Voordelen van carboxytherapie

Je lichaam ademt te allen tijde zuurstof in en kooldioxide uit. Veel mensen zien kooldioxide als een afvalproduct dat bekend staat om zijn diepgaande medicinale effecten. Er valt veel te leren als u nieuw bent met de opmerkelijke therapeutische voordelen van carboxytherapie. Er gaat niets boven CO2 om de resultaten te bereiken die u zoekt als het gaat om huidverzorging behandelingen. Met deze behandeling kunt u alles aanpakken, van cellulitis en rimpelvermindering tot vaginale verjonging. Deze wonderbaarlijke therapie geeft je huid intens vocht. Zoek om de twee tot drie weken therapie voor de beste huid verstevigende en hydraterende effecten. Deze therapie is in staat te doen waartoe voeding en lichaamsbeweging niet in staat zijn. Hardnekkig vet wordt gevonden boven de spieren en onder de huid. Het reageert niet altijd op een gezonde levensstijl. Niets is stressvoller dan eindeloze uren in de sportschool te steken om vervolgens dag in dag uit met hetzelfde lichaam naar huis te gaan.

Wat te verwachten bij een behandeling met carboxytherapie?

Deze therapie is nuttig voor cosmetische doeleinden, maar is ook therapeutisch geïndiceerd voor de behandeling van verschillende medische problemen bij zowel mannen als vrouwen. De veiligheid van elke behandeling is van cruciaal belang voor de doeltreffendheid ervan en deze benadering behoort tot de veiligste die momenteel op de markt zijn. Het zou moeilijk zijn om medicijnen met een laag risico te vinden die dezelfde krachtige resultaten opleveren zonder ongemak. U hoeft alleen maar tussen de vijftien en dertig minuten per sessie opzij te zetten om de voordelen van therapie te ervaren. Er is geen downtime met therapie. U kunt uw normale activiteiten snel na de behandeling weer hervatten. Kooldioxide therapie is veel goedkoper dan chirurgische behandelingen. Het kiezen van een niet-invasieve therapie elimineert alle risico’s die gepaard gaan met chirurgie.