CI productions
Image default
Relatie

Waterdichte horloges van Oris

Kies voor een Oris horloge dat waterdicht is voor de meest sportieve momenten

 

Kies voor een Oris horloge dat waterdicht is voor de meest sportieve momenten. Denk hierbij aan 3atm (spatwaterdicht), 5atm of mee te zwemmen en douchen, 10atm om mee te zwemmen en snorkelen en 30atm om professioneel mee te duiken. Ieder uurwerk is volledig mechanisch en ieder horloge is ontworpen met de meest verfijnde en stijlvolle materialen. Oftewel, een horloge waar u voor vele jaren erg veel plezier aan gaat beleven. Naar wat voor soort design gaat uw voorkeur uit?

Een Oris horloge met verschillende soorten wijzerplaten

 

De ontwerpers van Oris stellen de best mogelijke kwaliteit hoog in het vaandel. En dat merkt u direct. Aan ieder detail is onwijs veel aandacht besteed. Denk hierbij aan de wijzerplaat, die uitgevoerd is in tal van kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte wijzerplaat, een witte wijzerplaat, een blauwe wijzerplaat of een zilveren wijzerplaat. Ook heeft u de keuze uit verschillende soorten materialen, waaronder titanium, staal en leder.

Een klok in verschillende diameters

 

Of u nu op zoek bent naar een klok voor een heer of een dame, in beide gevallen wilt u dat het horloge perfect om de pols past. Daarom is het wel zo fijn om te weten dat de klok van het Oris horloge in verschillende diameters te verkrijgen is. Denk hierbij aan 36 mm, 37 mm, 40 mm en 41 mm. Bekijk het gevarieerde assortiment alvast online en ontdek alle modellen die Oris tot op de dag van vandaag op de markt heeft gebracht. Wat uw smaak of stijl ook is, er is altijd wel een gepast model te verkrijgen van Oris.