CI productions
Image default
Banen en opleidingen

Zoeken naar een vacature voor een monteur in Rotterdam: financiële voordelen van werving en selectie

Ben je op zoek naar een vacature voor een monteur in Rotterdam? Of ben je liever werkzaam in een van de andere grote steden en streef je naar het invullen van een vacature voor een monteur in Utrecht? Dan ben je bij werving- en selectiebureau WR aan het juiste adres. Het bureau is gespecialiseerd in engineers, ICT’ers, accountants, belastingadviseurs en functies binnen de zorg. Daarbij werken ze samen met werkgevers die kandidaten met een vast dienstverband wensen. Inmiddels doen zo’n 2000 organisaties een beroep op het bureau. Dit zijn zowel nationaal opererende bedrijven als multinationals.

Gratis ondersteuning door een werving- en selectiebureau

Wanneer je zoekt naar een vacature voor een monteur in Rotterdam of een vacature voor een monteur in Utrecht, blijkt dit in de praktijk vaak een lastigere klus dan je vooraf had gedacht. Bij een uitzend- of detacheringsbureau kun je misschien functies vinden, maar je treedt daar niet direct in dienst bij de werkgever. Bij een werving- en selectiebureau is dat anders. Ook daar betaal je als kandidaat niet voor de diensten die je worden geboden.

De voordelen voor werkgevers

Ook voor werkgevers zijn er voordelen aan verbonden. Werving en selectie is namelijk een stuk goedkoper dan detachering of het inhuren van een uitzendkracht. Dit komt omdat je zelf de salarisbetaling en diverse werkgeversrisico’s op je neemt. Hoe lang een selectieproces duurt, is overigens afhankelijk van de specifieke situatie. Je kunt ervan uitgaan dat WR alles op alles zet om zo spoedig mogelijk de ideale match te vinden.

Een werving- en selectiebureau waarmee werkgevers graag in zee gaan

Op zoek naar een vacature voor een monteur in Utrecht, Rotterdam of elders in het land? Bij het bovengenoemde werving- en selectiebureau heb je die snel gevonden. Dit is te danken aan de vergaande automatisering waarvan men gebruikmaakt en de kennis van ervaren recruiters. Bovendien heeft het bureau een uitstekende reputatie en een brede relatiekring.

Gerelateerde artikelen

ICT Engineer Buitendienst

Project Manager/Project Ingenieur

Een nieuwe baan vinden met specialisten op het gebied van Biotech en recruitment