CI productions
Image default
Zakelijk

Alles wat je moet weten over Surlogic lees je hier

Een webshop beheren bestaat uit veel verschillende onderdelen en logistiek is daarvan Misschien nog wel de belangrijkste. Maar met een goede logistieke afdeling ben je er nog lang niet. Logistiek omvat veel meer dan dat. Het omvat marketing, het managen van het personeel, inkopen En zo zijn er nog een aantal dingen die belangrijk zijn voor de logistiek.

Goede bedrijfsvoering is niets zonder goede logistiek

Als je ervan uitgaat dat het bedrijfsvoering goed in elkaar zit, dan kun je met een goede logistieke aanpak het grote verschil maken. Iedere seconde, maar ook vooral iedere cent doet ertoe. Dit zul je uiteindelijk terug kunnen zien In de jaarcijfers. Hoe beheer je de logistiek van een webshop dan het beste? Dan kun je het beste op zoek naar een kwalitatieve partner voor je e-commerce.

Het goed kunnen beheren van de logistiek van een webshop, daar komt een hoop kennis en expertise bij kijken. Mensen die ervaring hebben met webshops. Ze weten dat logistiek niet zomaar iets is wat je nog even ernaast moet doen bij je bedrijf. Het is echt een cruciaal component binnen het e commerce proces. Daarom is het ook zo belangrijk dat je dit goed regelt. Dit is echt een makkelijker gezegd dan gedaan, want Er is heel erg veel waar je op moet letten. Daarnaast wil je tegelijkertijd een zo efficiënt mogelijk proces en wil je de kosten zo laag mogelijk houden, maar daarnaast wil je je ook de klanten maximaal tevredenstellen. Daarom is het idee voor een logistieke partner nog lang zo slecht nog niet. Een goed geregeld logistieke component is als het ware het visitekaartje van je bedrijf. Zit het goed in elkaar, dan kan je erg succesvol zijn. Zit het niet goed in elkaar, dan maakt het niet uit hoe goed de rest van je bedrijfsvoering ook is je zult simpelweg minder verkopen.

Surlogic

Wanneer je nog zoekende bent naar een goede partner voor je webshop logistiek, dan is surlogic de partner die je zoekt. Surlogic levert e-fulfilment voor e-commerce bedrijven. Het bedrijf heeft veel kennis over logistiek en is een betrokken en betrouwbare partner. Het bedrijf neemt alle logistieke zorgen uit handen en zorgt voor optimale prestaties van je webshop op logistiek. De logistiek en het voorraadbeheer wordt volledig uit handen genomen, zodat jij je kunt focussen op datgene waar jij zo goed in bent. Surlogic staat voor volledige service van A tot z.

Wat is e-fulfilment?

Surlogic is dus een partner op het gebied van e-fulfilment. Maar wat is dat eigenlijk? E-fulfilment is het volledig afhandelen van een logistiek e-commerce proces. Dit gaat vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst tot dat het pakket van de bezorger aan de klant wordt overgedragen. Surlogic Van het volledige i fulfilment proces beheren. Dit gaat dus vanaf het moment dat de aankoop wordt gedaan tot de levering binnen de afgesproken tijd.

De start van het proces is de inbound. Dat betekent dat de goederen worden ontvangen. Dit voor het gevolg door het tellen registreren en uiteindelijk In het warenhuis opslaan. Wanneer een klant dan een order plaatst op de webshop, dan wordt deze order direct gepicked, gepakt en daarnaast wordt er een adresetiket opgeplakt met een pakbon en wordt het pakket verzonden.

Slimme oplossingen, persoonlijke samenwerking

Het maakt niet uit hoe goed je bedrijfsvoering in elkaar zit zonder goede logistiek zul je In de e commerce niet succesvol zijn. Daarom heb je een goede partner nodig die e-fulfilment realiseert. Op dit vlak succesvol zijn, vraagt namelijk om kennis en ervaring met moderne technologie. Surlogic staat voor het creëren van slimme oplossingen voor de ingewikkeldere vraagstukken binnen de wereld van e-fulfilment. Goede service is heel belangrijk, Surlogic gaat voor een persoonlijke benadering om zo een grotere kans te hebben op een succesvol verloop van e-fulfilment.

Welke service kan ik verwachten?

Surlogic is een internationaal actieve partner en heeft een solide warenhuis waar ruimte voor eigenlijk alle soort goederen is. Met de service van Surlogic kunnen klanten tot laat in de avond nog bestellen en de volgende dag hebben ze hun bestelde artikel al in huis, en daarnaast is het warehouse management system modern en geautomatiseerd en deze regelt de orderpicking, packing en het verzenden van de goederen op een efficiënte manier en dit maakt Surlogic een kostenbesparende oplossing.