CI productions
Image default
Dienstverlening

Complete managed services en andere ICT-services voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een bedrijf dat ICT-oplossingen aanbiedt om uw bedrijf beter te laten presteren? Lees dan zeker verder. U kunt namelijk terecht bij de Oaktree Group. Dit ICT-adviesbureau heeft verschillende losse ICT-services in zijn aanbod, maar ook complete managed services. De specialisten van Oaktree Group hebben één voor één een passie voor ICT en zullen er dan ook alles aan doen om – met hun op cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen – uw bedrijf slimmer en efficiënter te laten presteren. Ontdek hieronder meer over de complete managed services en de losse ICT-services van de Oaktree Group.

Laat uw bedrijf efficiënter presteren met managed services of losse ICT-services van dit ICT-bureau

Als u kiest voor de managed services van dit bedrijf, dan kiest u voor een soort abonnement waarbij u toegang krijgt tot een compleet ICT-pakket. U kunt gebruiken maken van onder andere hardware, dataverkeer, cloudopslag, enzovoort. Verder moet u zich niets aantrekken van investeringen, ugrades en updates. Naast de managed services kunt u ook een beroep doen op de aparte ICT-oplossingen. De Oaktree Group heeft zes losse ICT-services om antwoord te bieden op verschillende ICT-vraagstukken. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de ‘Datacenter Solutions’. Daarbij wordt de continuïteit van de bedrijfsvoering gegarandeerd door een perfect presterend datacenter dat door de Oaktree Group wordt beheerd. Als u vlot, efficiënt en vooral locatie-onafhankelijk wilt communiceren, dan kunt u de dienst ‘Unified Communications’ inschakelen. Verder biedt de Oaktree Group ook securityoplossingen aan. De experten van het bedrijf zullen dan uw data en volledige IT-netwerk bewaken.

Neem contact op met deze specialisten voor meer informatie

Wilt u meer informatie verkrijgen over de managed services of losse ICT-services van de Oaktree Group? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf. Zij zullen met plezier al uw vragen beantwoorden. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf. Daar vindt u ook meer informatie terug over de diensten die zij aanbieden. U vindt er misschien wel meteen een antwoord op uw vragen.