CI productions
Image default
Dienstverlening

Een groot verlies verwerken met een mooie urn voor uw huisdier

Is uw huisdier komen te overlijden? Dan is het belangrijk om goed afscheid van elkaar te nemen. Uw huisdier was immers een belangrijk onderdeel van uw huishouden, die er ineens niet meer is. Om de stilte in huis beter te kunnen verwerken, kunt u gebruikmaken van de service en diensten van dierenbegraafplaats en -crematorium het Kolleweidenhof in Heelweg. Niet alleen kunt u hier terecht voor het cremeren of begraven van uw huisdier, maar u kunt hem hier ook laten uitstrooien, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen. Zo kunt u dit grote verlies hopelijk sneller een plekje geven.

Maak kennis met de uitgebreide service van dit dierencrematorium

Bij deze dierenbegraafplaats en -crematorium kunt u op een waardige manier afscheid nemen van uw huisdier. Geef uw wensen door aan deze organisatie, zodat u een afscheid krijgt naar uw wensen. Het is mogelijk om uw huisdier hier te laten begraven. Op het prachtige terrein van het Kolleweidenhof kunt u zo uw huisdier blijven gedenken. Daarnaast is er een uitstrooiweide of urnenmuur, als u uw huisdoor wenst te cremeren. Wilt u liever zelf afscheid nemen van uw huisdier, maar heeft u wel interesse in een urn van deze specialist? Bekijk dan het aanbod online en bestel uw gedenkteken online. U kunt met de urn in huis een mooi plekje inrichten voor uw huisdier, zodat hij er toch een beetje bijblijft.

Neem op een waardige manier afscheid van uw geliefde dier

Wilt u gebruikmaken van de service en diensten van het Kolleweidenhof in Heelweg? Of wilt u een urn voor uw huisdier bestellen? Bekijk dan het aanbod online voor uw bestelling of neem contact op met deze organisatie om het afscheid van uw huisdier door te spreken en te kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Zo realiseert u een waardig afscheid van uw trouwe viervoeter.

https://kolleweidenhof.nl/