CI productions
Image default
Dienstverlening

Ontvang subsidie voor het machinaal straten met deze machine

Wilt u subsidie ontvangen door met een milieuvriendelijke machine machinaal te straten? Dat kan met de RoadPrinter Eco van het bedrijf Road Paving Systems. Deze machine valt onder de subsidieregelingen Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Vrije Afschrijving Milieumiddelen (VAMIL). Wanneer u deze machine koopt ontvangt u ongeveer 12% korting op het aankoopbedrag. De machine is namelijk volledig elektrisch waardoor u veilig en duurzaam machinaal kunt straten. Daarnaast is door middel van de automatisering de productiecapaciteit veel hoger dan bij het handmatig leggen van straten. Omdat de machine ook direct de randafwerking legt, is het ook niet meer nodig dat de straatwerkers op hun knieën de randen leggen. Dit zorgt voor een minder grote fysieke inspanning voor uw medewerkers.

Diverse typen stenen en verbanden zijn mogelijk met deze hoogwaardige machine

Wanneer u gebruikmaakt van de RoadPrinter Eco om machinaal te straten, zijn er veel mogelijkheden. Zo is de machine in staat om diverse soorten stenen te leggen, waaronder waaltjes, lingeformaten, gebakken dikformaten, gebakken keiformaten, betonklinkers en zowel nieuwe als gebruikte stenen. Daarnaast is het mogelijk om diverse verbanden te leggen, zoals een keperverband, elleboogverband, blokverband of verticaal kepen. Kortom: u heeft veel mogelijkheden met de RoadPrinter Eco van het bedrijf Road Paving Systems. Bovendien kan de machine al machinaal straten bij een breedte van één meter tot wel zes meter. Zo legt u complete straten in één keer perfect.  De machine maakt bij het leggen van klinkers gebruik van speciale tracks van 300 millimeter met dubbele flens onderrollen. Dit zorgt ervoor dat de bodemdruk perfect is, omdat het gewicht van de machine uitstekend verdeeld wordt.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in het kopen of huren van een machine van deze bestratingsspecialist? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of professioneel advies. U vindt de contactgegevens op de website van de specialist.

Gerelateerde artikelen

De voordelen van procestechniek

Sluit het juiste pakket af met advies van de verzekeringsadviseur in Rotterdam

Koop de onderdelen voor uw Kubota bij een erkende dealer