CI productions
Image default
Vakantie

Geniet van het mooie Limburg

Wil je graag een vakantiehuis huren voor 12 personen op een prachtige camping? Denk dan eens aan camping de Leistert! Hier vind je het juiste vakantiehuis met ruime woonkamer en een compleet uitgeruste keuken. De camping is gevestigd in Limburg en heeft genoeg mooie locaties om compleet tot rust te komen.

Het ideale vakantiehuis

Het kan nog weleens lastig zijn om het juiste vakantiehuis te vinden voor 12 personen. Deze camping maakt het voor jou een stuk makkelijker. Hier vind je huisjes met ruime woonkamer, hierdoor heb je alle ruimte om compleet tot rust te komen. Er zijn twee badkamers aanwezig en in totaal zes slaapkamers. Je kunt in je eigen tuin genieten van eventueel een overdekt terras en houtkachel!

Genoeg te beleven op en rondom het park

Er is genoeg te doen op het park. Denk aan binnen- en buitenzwembad, groot speeltuin, bowlingbaan en nog veel meer. Doordat er een animatieteam op het park rondloopt worden er ook diverse activiteiten georganiseerd! Maar niet alleen op het park is van alles te doen, ook rondom het park. In de zomer kun je naar leuke braderieën gaan. Wil je liever een dagje gaan winkelen? Dat is natuurlijk ook geen probleem! Roermond is dichtbij, zo kun je heerlijk genieten in de stad of eventueel de outlet. Ben je eerder een natuurmens? Doordat de camping in een prachtige omgeving ligt is het natuurlijk ook mogelijk om mooie wandel- of fietstochten te maken!

Wil je liever meer informatie? Neem gerust een kijkje op de website, hier vind je alle informatie!