CI productions
Image default
Vakantie

Leuke dingen om tijdens je vakantie in Noorwegen te doen

Noorwegen is één van de beste toeristische bestemmingen van de wereld met een perfecte balans van natuur en locaties die door mensen gecreëerd zijn. Als je er zeker van wil zijn dat je vakantie nog beter wordt, dan kun je een goedkope auto huren. We zullen 5 van de beste dingen in Noorwegen bespreken.

De 5 beste dingen te doen in Noorwegen

De volgende 5 dingen die je moet doen als je in Noorwegen bent.

Ontdek Mount Floyen

Mount Floyen is de plaats waar je vergezichten over Bergen heeft. Het is een bergtop met het beste uitzicht over de hele stad, op bijna 399 meter hoogte. Je kunt de berg te voet beklimmen maar er is ook een trein die je in 8 minuten meeneemt naar de top.

Als je niet wil wandelen of met de trein wil gaan, dan kun je een mountainbike huren: een fantastische ervaring.

Ontdek de regio Geirangerfjord

Dit staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en deze plek moet je echt bezoeken. Het is adembenemend en biedt mooi uitzicht over het land naar het water en de top van de bergen. Het is een hele regio, dus er zijn veel plekken die je kunt bezoeken. Vergelijk van tevoren autoverhuurbedrijven met elkaar om de toeristische ervaring te verbeteren. AutoPrio kan tips en advies geven over het huren van een auto: lees hier meer over autoverhuur. Autoprio vergelijkt autoverhuurbedrijven zoals Sixt, Budget, Europcar, Alamo, Thrifty, Avis, Enterprise, Hertz en National.

Bezoek het kasteel Akershus

Het kasteel dateert uit de 13e eeuw en is een must om te bezoeken in Noorwegen. Niet alleen de buitenkant ziet er mooi uit maar het interieur is ook spectaculair. Als je de mooie kamers bekijkt, zie je ook de antieke collecties die er staan. Het huren van een auto is de beste manier om hier te komen en het historische kasteel te verkennen.

Mis geen kans om de Arctic Circle te bezoeken

Als je klaar bent voor een prachtig uitzicht van de middernachtzon, dan is dit de juiste plek voor jou. Het is een natuurlijk fenomeen die de meeste mensen alleen van TV kennen. Als je Noorwegen in de zomer bezoekt, dan kun je dit geweldige uitzicht in het echt zien.

Reis over de Atlantic Ocean Road

Als je een auto huurt, dan kun je het beste deze weg berijden. De weg is iets meer dan 5 kilometer lang en zal de beste rij-ervaring van jouw leven zijn.

Conclusie

Noorwegen is een land met prachtige plekken, die je nergens ter wereld ziet. Hierboven staan 5 van dit soort plekken beschreven.

https://www.autoprio.nl/