CI productions
Image default
Vervoer en transport

Gesloten aanhanger huren in Breda: veilig en droog vervoer voor kwetsbare spullen

Als u op zoek bent naar aanhangwagen verhuur in Breda, dan bent u bij JobCar in Etten-Leur aan het juiste adres. Bij JobCar kunt u rekenen op een schone, veilige aanhangwagen, scherpe prijzen en uitstekende service. Het assortiment aanhangers is zeer ruim, van open aanhangers tot gesloten aanhangers en van autoambulances tot kiepaanhangers. Ook bagagewagens zijn te huur. U kunt eenvoudig online een aanhanger reserveren en de beschikbaarheid en tarieven bekijken. JobCar biedt ook handige benodigdheden aan, zoals kruiwagens, steekwagens en oprijplaten. Daarnaast kunt u rekenen op hulp bij het aankoppelen van de aanhanger. JobCar is gevestigd in Etten-Leur, op slechts 10 minuten rijden van Breda.

Wat zijn de verschillende soorten gesloten aanhangers die te huur zijn?

Er zijn verschillende soorten gesloten aanhangers die te huur zijn bij JobCar. De maximale massa van de geremde aanhangers verschilt per type.

De eerste optie is een gesloten aanhanger huren met een enkele as en een huif. Deze gesloten aanhanger huren heeft een laadvermogen van 350 kg en een toegestane maximale massa van 750 kg.

Daarnaast is er een tandemasser gesloten aanhanger huren met een huif. Deze gesloten aanhanger huren heeft een laadvermogen van 580 kg en een toegestane maximale massa van 1100 kg.

Tot slot is er een gesloten aanhanger huren met een enkele as en een harde opbouw. Deze gesloten aanhanger huren heeft een laadvermogen van 920 kg en een toegestane maximale massa van 1350 kg.

Het is belangrijk om te controleren of uw auto voldoende trekvermogen heeft om de gesloten aanhanger huren te kunnen trekken. Daarnaast moet u ook rekening houden met de maximale massa die uw rijbewijs toestaat. Voor meer informatie over de regels omtrent het rijden met een aanhangwagen kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid.

Kwetsbare spullen droog en veilig vervoeren met een gesloten aanhanger

Met een gesloten aanhanger kunt u kwetsbare spullen droog en veilig vervoeren. Of het nu gaat om kostbare apparatuur, fragiele meubels of waardevolle goederen, een gesloten aanhanger biedt de bescherming die u nodig heeft. Dankzij de volledig afgesloten constructie blijven uw spullen beschermd tegen regen, wind en andere weersomstandigheden. Bovendien zorgt de stevige constructie ervoor dat uw spullen niet beschadigd raken tijdens het transport. Of u nu een verhuizing plant, een evenement organiseert of goederen wilt leveren, een gesloten aanhanger is de ideale oplossing om uw kwetsbare spullen veilig van A naar B te vervoeren. Met een gesloten aanhanger heeft u gemoedsrust, wetende dat uw waardevolle bezittingen in goede handen zijn.

https://www.jobcar.nl/