CI productions
Image default
Winkelen

Goedkope vloertegels in de meest uiteenlopende maten

Het assortiment goedkope vloertegels is enorm. Er wordt vaak gedacht dat de keuze relatief beperkt is in de lagere prijsklasse, maar niets is minder waar. Tegenwoordig heeft u juist veel keuze wanneer u interesse heeft in goedkope tegels. Zo kunt u tegen een betaalbare prijs houtlook tegels of betonlook tegels kopen. U heeft niet alleen meer dan voldoende keuze wanneer het gaat om stijlen of kleuren, maar ook als het gaat om formaten. Vloertegels zijn bij Tegeloutlet Kroon beschikbaar in uiteenlopende afmetingen, ook wanneer u koopt vanuit de voordelige klasse.

Welk formaat goedkope vloertegels past het best bij u?

Het formaat dat het best bij u past is natuurlijk vooral afhankelijk van uw wensen en eisen. Wilt u de vloer van een relatief kleine ruimte vervangen, zoals die van het toilet of de badkamer? Dan kunt u vaak het best kiezen voor goedkope vloertegels in een wat groter formaat. Het is namelijk zo dat kleine tegels een ruimte optisch kleiner maken en dat grote vloertegels een ruimte optisch groter laten lijken. Door te kiezen voor vloertegels in een groter formaat zorgt u dus eenvoudig voor een ruimtelijk effect, zeker wanneer de tegels ook licht van kleur zijn.

Houtlook of betonlook vloertegels in verschillende vormen

Het is goed om niet alleen te letten op het formaat, maar ook op de vorm. Wilt u bijvoorbeeld betonlook tegels of houtlook tegels kopen? Dan heeft u vaak de keuze uit meerdere vormen. Dit geldt natuurlijk voor alle soorten vloertegels. U kunt kiezen voor vierkante tegels, zoals 30 x 30 cm, 45 x 45 cm of 75 c 75 cm, maar langwerpig is ook mogelijk. Zo zijn er vloertegels in 60 x 30 cm of 60 x 120 cm. Langwerpige tegels kunnen een ruimte langer of juist breder laten lijken. Voor een ruime keuze aan goedkope vloertegels kunt u eens kennismaken met het veelzijdig assortiment van Tegeloutlet Kroon.