CI productions
Image default
Aanbiedingen

Houd je van Amerikaanse producten?

Ben je zelf wel eens in Amerika geweest? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk veel typische Amerikaanse etenswaren geprobeerd. Tegenwoordig zijn veel van dit soort producten ook verkrijgbaar in Nederland bij snoepwinkels of webshops. Er is voldoende keuze uit snoep, koek, chips, chocolade en frisdranken. Dit soort producten zie je ook steeds vaker voorbijkomen op YouTube waar influencers verschillende producten gaan testen. In deze blog vertellen wij jou meer over de verschillende Amerikaanse producten. 

Snoep

Er is een groot assortiment aan Amerikaans snoepgoed verkrijgbaar in Nederland. Er is van alles te krijgen van kauwgom winegums tot lolly´s. Bij Amerikaans kauwgom denk je misschien wel direct aan Bubblicious, die al jaren verkrijgbaar is in Nederland. Online zijn er ook andere smaken verkrijgbaar zoals watermeloen en cola. Maar ook snoepgoed zoals Nerds is erg bekend onder de Nederlanders. Mocht je een keer ander snoepgoed willen proberen zoals Mike and Ike of Laffy Taffy, dan kun je Amerikaans snoep bestellen bij onder andere Candyonline.  

Chips

Chips is een erg belangrijk product op bijvoorbeeld feestjes, picknicks, vrijmibo´s, maar ook voor thuis op de bank. Er zijn veel verschillende soorten chips verkrijgbaar in diverse formaten en smaken. Iedereen kent wel de standaard paprika en naturel chips van Lays, maar ook de chips van bijvoorbeeld Doritos en Cheetos zijn erg populair. Online zijn er ook unieke smaken beschikbaar van Amerikaanse chips van onder andere Pringles en Cheetos. Denk hierbij aan Jalapeño, Pizza, Honey Mustard en Flamin´ Hot. Ook is de Chips van Takis erg populair geworden door de vele mukbangs die ermee gemaakt worden op YouTube en TikTok. 

Koek

Als je denkt aan Amerikaanse koekjes, dan denk je al vrij snel aan de bekende Chocolate chip cookies. Deze koekjes worden door verschillende merken verkocht, maar ook worden er steeds meer nieuwe varianten gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een Chocolate chip cookie met M&M’s erin. Ook zijn de Oreo koekjes erg populair die in steeds meer smaken verkrijgbaar zijn. Naast de koekjes zijn er ook Amerikaanse cakejes verkrijgbaar met en zonder vullingen. Misschien komen de cakejes van Twinkies je wel bekend voor. Het is een beetje een sponzig cakeje gevuld met vanille crème. 

Chocolade

Amerikaanse chocolade is verkrijgbaar in veel verschillende merken, maar ook in bijzondere smaken. Een grote kans dat jij zelf wel eens Amerikaanse chocolade hebt gegeten zoals M&M´s, Kit Kat, Reese´s of Rolo. De bekendste smaak van M&M´s in Nederland is het gele zakje met M&M´s Peanut, maar ook de blauwe en de bruine zak zijn erg bekend met de smaken: Crispy en Chocolate. In Amerika zijn er nog meer smaken verkrijgbaar, die je nu ook vaak bij snoepwinkeltjes in grote steden of online kunt kopen. M&M´s smaken die je zeker een keer moet proeven zijn: Almond chocolate, Peanut butter chocolate, Pretzel, Caramel en Coconut. De smaak Coconut kun je enigszins vergelijken met een Bounty. Wel is het erg lastig om aan dit product te komen. Zelfs in Amerika zijn ze niet overal meer verkrijgbaar.

 

https://www.candyonline.nl