CI productions
Image default
Aanbiedingen

Hoeveel kost het om een ​​professionele website te maken?

prijs wordpress website laten maken

CMS WordPress is gratis. Maar dit betekent niet dat alles gratis is. Om uw website online te maken heeft u hosting en URL (domeinnaam) nodig.

De host huurt een stukje schijfruimte op een geoptimaliseerde server in een beveiligd datacenter, dat verbonden is met het 24/7 internet. Het zorgt ervoor dat uw website (bestand) altijd toegankelijk en beschermd is.

Om het makkelijker uit te leggen en intuïtiever te maken: hosting is als het huren van een stuk land waarop je een website gaat bouwen. Met kosten. De domeinnaam is uw (netwerk) adres.

Omdat hosting kan worden vergeleken met een internetverbinding. Je hoeft je er geen zorgen over te maken. Je wilt dat het snel is. En u wilt zich daar geen zorgen over maken. En als er iets gebeurt, krijgt u snel hulp.

Vervolgens krijgt u een uitstekend WordPress pakket dat snel is, WordPress ondersteuning heeft en voldoende ruimte heeft. Ik ga ervan uit dat een premium WordPress thema deze vergoeding is een eenmalige vergoeding. Als u echter wat geld wilt besparen, kunt u met steeds meer bronnen gratis thema’s en gratis paginabuilders gebruiken.

Als u uw website op maat maakt, bespaart u veel kosten. Dan verlies je al snel duizenden euro’s.

Als uw budget echter beperkt is, kunt u voor ongeveer 5 euro per maand hosting en domeinnamen regelen en een van de duizenden gratis thema’s kiezen.

Het is niet dat je je geld bent kwijtgeraakt. In vergelijking met andere uitgaven kun je iets bouwen. Dingen die met de tijd groeien. Bepaalde zaken worden voor veel mensen een (grote) inkomstenbron. Kan ik geen gratis website maken? Welke regel. Theoretisch. Maar voor 95% van de mensen die een website willen maken, is een gratis website niet de beste keuze.

Nadelen van het maken van een gratis website:

Als het gratis is, ben jij het product dat wordt verkocht. Kortom: ze adverteren op uw website (waarvoor u geen geld heeft). Of ze promoten hun producten op uw website.

Je hebt niet veel ruimte. Meestal krijg je een paar MB gratis ruimte. Geschikt voor meer dan een dozijn pagina’s zonder afbeeldingen. Als u echter meer ruimte nodig heeft, moet u extra betalen en zal uw maandelijks inkomen binnenkort meer dan 10 euro bedragen.

Je hebt niet veel keuzes. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s. Je moet de rest kopen.

Voor elke extra optie moet je bijna extra betalen. Wil je een eigen domeinnaam? salaris. Overstappen naar een andere provider? salaris. stand-by staan? salaris.

Kortom: als je bijvoorbeeld een reisblog wilt maken, kun je gebruik maken van een gratis website. Of alleen voor persoonlijke blogs van vrienden en familie. Maar wilt u in de toekomst iets met uw website doen? Heeft u een eigen bedrijf? Of wil je een stijlvolle blog? Dan kun je het beste gebruik maken van professionele hosting en domeinnamen.

https://www.webdeveloper.today/2021/10/unsubscribe-automation-cyclus-from.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html