CI productions
Image default
Hobby en vrije tijd

Indiase astrologie

Indiase astrologie

Hoewel het een oude wetenschap is, kun je Indiase astrologie al online vinden. Indiase astrologie is gebaseerd op de kennis die is opgedaan door oude Indiase wijzen en heiligen met betrekking tot de bewegingen van de planeten en de invloeden die deze bewegingen en posities hebben op ons dagelijks leven. Deze tak van astrologie heeft zich ontwikkeld lang voordat de astronomen en astroloog uit het Westen werden geboren. De Indiase astrologie is zo oud; zijn wortels zijn terug te voeren tot de Veda’s die dateren uit 1500 voor Christus.

Er is waarschijnlijk geen andere wetenschap die interessanter en nuttiger is voor de hele mensheid wat betreft haar bijdrage aan de morele en materiële vooruitgang, dan de Indiase astrologie. Verschillende websites die online over Indiase astrologie praten, zijn gebaseerd op het voorspellen van de toekomst, niet alleen voor een individu, maar ook voor naties en gebeurtenissen. Deze dingen – mensen, naties en gebeurtenissen – zijn allemaal afhankelijk van de verschillende planetaire bewegingen in de 12 sterrenbeelden. In het Sanskriet staat het bekend als Jyotisha of Licht.

Wat hindoe-astrologie interpreteert, zijn de dingen die het ziet in de toekomst van een persoon – zoals sterrenbeeld Tweeling – en bepaald door zijn vorige karma of vorig leven. Iemands toekomstig en vorig karma worden beide aangegeven door de posities en bewegingen van de planeten en andere hemellichamen ten tijde van de geboorte van die persoon.

De verschillende takken

Wanneer u online naar verschillende websites over Indiase astrologie zoekt, zult u zien dat er drie hoofdtakken zijn voor Indiase astrologie. Deze takken zijn Siddhanta, Samhita en Hora. Indiase astrologen die Siddantas beoefenen, zijn die mensen die zich richten op de astronomische studie van hemellichamen. Astrologen die Samhitas beoefenen, zijn degenen die mensen bezighouden met zorgen over aardbevingen, overstromingen, vulkaanuitbarstingen, regenval, weersomstandigheden, economische onrust, enzovoort (deze dingen worden beschouwd als een onderdeel van alledaagse astrologie). Astrologen daarentegen die hun expertise aan Hora wijden, houden zich bezig met het voorspellen van de perfecte timing van verschillende gebeurtenissen die in ons dagelijks leven plaatsvinden (in eenvoudige bewoordingen zijn zij degenen die de “horoscoop” van individuen leveren.

Afgezien van deze drie hoofdtakken van hindoe-astrologie, vindt u ook Nadi-astrologie wanneer u online naar Indiase astrologie zoekt. Deze denkrichting in de Indiase astrologie geeft beelden van levens- en lotpatronen van mensen die met tussenpozen van 12, 24, 48 seconden worden geboren. Deze tekeningen en afbeeldingen zijn door de oude wijzen van India op palmbladeren geschreven. Er zijn maar een paar experts die deze afbeeldingen kunnen lezen, begrijpen en interpreteren, maar de resultaten en de voorspellingen die uit deze tekeningen worden afgeleid, blijken verrassend waar en nauwkeurig te zijn.

De principes van hindoe-astrologie – ook toepasbaar op de horoscoop van Kreeft – worden niet alleen in India gebruikt, maar worden tegenwoordig al in verschillende delen van de wereld in praktijk gebracht. Het is gebleken dat het nauwkeurig is bij het voorspellen van geboorte, aard van het huwelijk, carrière, financiën, ziekten en overlijden, enzovoort.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/

Gerelateerde artikelen

Diamond painting in Nederland: een hobby vol voldoening

Een zwembad aanleggen in de tuin