CI productions
Image default
Hobby en vrije tijd

Met een gezellige groep wandelen in Breda

Wandelen, het is goed voor je conditie. Maar de motivatie om meermaals per week te werken aan de gezondheid is ver te zoeken bij heel wat mensen. Maak daarom eens kennis met BredaWandelt. Het is een wandelclub, opgericht door twee vrolijke dames Parilla en Jikke. De wandelclub heeft diverse soorten wandelingen in haar aanbod. Je kan er terecht voor wekelijkse sportieve themawandelingen, maar BredaWandelt organiseert ook culturele wandelingen, natuurwandelingen, kroegentochten, stadstours, stedentrips, et cetera. Wandelen in Breda wordt zoveel leuker in het gezelschap van de leden van BredaWandelt.

Wat je kan verwachten van het lidmaatschap bij deze wandelclub

Om je te motiveren om te blijven wandelen in Breda kan je kiezen voor een wandelabonnement. Bij BredaWandelt heb je twee mogelijkheden: ofwel kies je voor een premium lidmaatschap, ofwel kies je voor een gezinslidmaatschap. De beide abonnementen lijken sterk op elkaar. Zo kan je onbeperkt aansluiten bij de wekelijkse wandelingen (5 keer per week), je kan één keer per maand aansluiten bij een natuurwandeling en je kan deelnemen aan verschillende weekendactiviteiten zoals bring-a-friend en speciale ledenacties. Het enige verschil is dat je je abonnement kan delen met je partner als je beschikt over een gezinsabonnement. De oprichtsters van BredaWandelt bedachten ook een vragenspel om van één van je wandelingen een educatieve wandeling te maken.

Leer meer over de werking van deze wandelclub

Heb je interesse in een lidmaatschap bij BredaWandelt? Wil je meer weten over de verschillende soorten wandelingen? Of heb je algemene vragen voor Parilla en Jikke? Surf dan naar de website van de organisatie. Daar vind je de contactgegevens terug en je leert er meteen meer over de wandelingen die het bedrijf organiseert. Als je nog niet volledig overtuigd bent van wandelen in Breda met BredaWandelt, dan kan je je ook aanmelden voor een proefwandeling om kennis te maken met BredaWandelt en haar leden.

https://breda-wandelt.nl/