CI productions
Image default
Beauty en verzorging

Laserontharing bij Sensitif

Laserontharing is een geweldige oplossing om ongewenste haargroei voor altijd te elimineren op een pijnvrije en efficiënte manier. SENSITIF maakt voor permanent ontharen gebruik van de LightSheer DUET Diodelaser. Dit professionele ontharingsapparaat is als medisch laser door de FDA (Food and Drug Administration) in Amerika goedgekeurd voor toepassing bij laserontharing. De vacuümtechnologie van deze diodelaser is op het gebied van permanent ontharen een revolutionaire ontwikkeling. Een van de voordelen van het gebruik van de LightSheer DUET Diodelaser voor het definitief ontharen is dat naast de hoge effectiviteit van de laserbehandeling het laserapparaat meer comfort biedt tijdens de behandeling.

 

Hoe gaat laserontharing in zijn werk?

Bij laserontharing met de LightSheer DUET Diodelaser wordt de huid door middel van de vacuümtechnologie in het handstuk van het laserapparaat gezogen. Daarnaast wordt de opperhuid van het te ontharen oppervlak uitgerekt en worden de pigmentcellen als het ware verspreid. Het voordeel hiervan is dat de haarfollikels nabij de energiebron worden gebracht en daardoor kan het haarzakje met behulp van lagere energiewaarden kan worden vernietigd, hetgeen voor de huid minder stressvol is. Door het efficienter gebruiken van energie is laserontharing bij Sensitif op deze manier ook minder pijnlijk. Bovendien wordt de tijdsduur van een behandeling beperkt door het grotere oppervlak van het handstuk van de DUET

 

Laserontharen met blijvend resultaat

Laserontharing behoeft gemiddeld zes behandelingen met de LightSheer DUET Diodelaser waarbij er sprake is van een haarvermindering van tachtig tot honderd procent! Eventuele resthaartjes die achterblijven zijn zo goed als onzichtbaar omdat deze veel dunner zijn en minder pigment bevatten. De medische ontharingslaser die wij gebruiken is dan ook een bijzonder effectief apparaat. Wil je meer inzicht krijgen in de werking en de effictiviteit van laser ontharen met de LightSheer DUET Diodelaser? Vraag dan bij SENSITIF naar de wetenschappelijke en medische onderzoeksrapporten uit Amerika. Deze kunnen op verzoek worden toegezonden. SENSITIF streeft bij laserontharing naar het hoogst haalbare resultaat opdat optimale haarvermindering wordt bereikt!

 

Laserontharing door SENSITIF: geschikt voor iedereen

Laserontharing bij SENSITIF is nagenoeg voor iedereen geschikt, slechts een enkel huid- of haartype uitgezonderd. Tijdens het eerste, gratis, consult voor laser ontharing wordt er gekeken naar je huid- en haartype en wordt informatie verstrekt over de behandeling zelf, de werkwijze en het effect ervan. Neem voor meer informatie gerust contact op of maak direct online een afspraak voor een consult voor laserontharing.