CI productions
Image default
Winkelen

Waarom kiezen steeds meer bedrijven voor aluminium binnendeuren?

Je ziet ze in steeds meer bedrijven: aluminium binnendeuren. Het zijn meestal deuren met grote glaspartijen, vaak uitgevoerd in een dubbele deur zodat er indien nodig meer doorgangsruimte is. Deze deuren zijn ideaal voor op kantoor of in iedere willekeurige bedrijfsruimte. Het grote voordeel is namelijk dat ze zeer onderhoudsarm zijn. Schilderen is bijvoorbeeld niet nodig en schoonmaken is in een oogwenk gebeurd. De ramen in een aluminium deur kun je goed reinigen met een ruitenreinigingsmiddel. Als je je kantoorruimte een moderne uitstraling wilt geven, passen aluminium binnendeuren daar natuurlijk perfect bij. Deze zijn bij IDA te bestellen, dé specialist in dit populaire type deuren.

Kies voor deuren met een lange levensduur

Deuren in een bedrijfsruimte hebben vaak veel te verduren. Daarom is het dan geen optie om voor hout te kiezen. Een houten deur moet immers regelmatig worden onderhouden met een schilderbeurt. De deuren schilderen kost veel tijd en bovendien geeft het overlast in het betreffende pand. Als je kiest voor aluminium binnendeuren, heb je dit probleem zeker niet omdat deze deuren geen (regelmatige) schilderbeurt nodig hebben. Sterker nog: schilderen wordt juist sterk afgeraden. Ook het hang- en sluitwerk van de binnendeuren heeft vaak minder te verduren omdat aluminium niet ‘werkt’ zoals hout. Daardoor openen en sluiten houten deuren soms opeens minder goed. Al deze overlast heb je niet bij aluminium binnendeuren.

Wil je ook fraaie binnendeuren in je bedrijf?

Als je in jouw bedrijf ook van die fraaie aluminium binnendeuren wilt, dan kun je daarvoor contact opnemen met IDA. Zij leveren fraaie deuren van uitstekende kwaliteit die het interieur van je kantoor een moderne en strakke uitstraling geven. Je kunt meer informatie over deze deuren lezen op de website. Hier kun je ook terecht als je contact wilt opnemen om je vragen te stellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je kunt voor vragen of een offerteaanvraag gebruikmaken van het contactformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

https://idadoors.com/