CI productions
Image default
Zakelijk

Mooie congreslocatie Eindhoven

Meer dan ooit ligt de sleutel tot elk geslaagd congres bij de locatie waar een congres gehouden wordt, zo is ook uit onderzoek gebleken. De locatie kan nadrukkelijk het verschil maken tussen een ervaring en een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten. Met die wetenschap is het goed eens na te denken over de Ruwenberg, als je zoekt naar een congreslocatie Eindhoven

In een omgeving die inspireert en bovendien gemakkelijk te bereiken is

De Ruwenberg ligt middenin een fraai landgoed in een omgeving die inspireert en het beste in iedereen naar boven haalt. Bovendien is de Ruwenberg gemakkelijk bereikbaar en parkeer je er nog voor de deur en nog gewoon gratis. De Ruwenberg beschikt over fraaie en prima uitgeruste zalen en maakt congressen of andere bijeenkomsten in de buitenlucht ook prima mogelijk. Ook voor teambuildingsactiviteiten en vergaderingen ben je er aan het juiste adres. En om de afstand hoef je het niet te laten. De Ruwenberg is binnen twintig minuten vanuit Eindhoven bereikbaar. En de locatie is die twintig minuutjes meer dan waard. 

Snelle wifi en een uitstekend te regelen binnenklimaat

De zalen van De Ruwenberg bieden alles wat je in een congreslocatie zoekt en er kunnen arrangementen op maat geleverd worden. Je vindt er moderne presentatiemogelijkheden en het binnenklimaat kan steeds perfect geregeld worden. Uiteraard is er snelle wifi en kies je voor catering zoals jij dat ziet. De Ruwenberg serveert graag gezonde versnaperingen en heeft steeds voldoende vers fruit beschikbaar, zoals dat ook geldt voor water en fris. Na een geslaagd congres kunnen de gasten blijven slapen en genieten van een uniek stuk natuur, middenin Brabant. Als dat niet inspireert, dan inspireert helemaal niets nog. Een aanrader dus, in de wetenschap dat de locatie bepalend is voor het succes van je congres.