CI productions
Image default
Zakelijk

Online succes bereiken

Online succes bereiken

Bij weCare Media gaan wij samen met jou aan de slag om online succes te kunnen bereiken. Zo helpen wij ondernemers met een bestaande website om deze te optimaliseren aan het algoritme van Google en andere zoekmachines. Echter kun je ook een website of webshop laten maken door ons, zodat je direct start met een voorsprong. Bij het optimaliseren van de website gaan wij aan de slag met een zoekwoordenonderzoek. Wij gaan dus onderzoeken welke woorden er passen bij jouw product en dit op de juiste manier implementeren. Het moet een aantal keer op de website voorkomen, maar ook in de titel en daarnaast ook nog bij de afbeeldingen als het even kan. Echter moet je website ook snel blijven presteren, want ook dit is een belangrijke ranking factor anno 2022.

Ook is het belangrijk om landingspagina’s te hebben op je website. Deze zorgen ervoor dat bijvoorbeeld mensen uit een specifieke doelgroep bij je komen, maar ook kun je het locatiegericht inzetten. Lokaal adverteren blijkt immers 40% effectiever te werken als landelijk. Natuurlijk moet je wel ergens beginnen, maar het is fijn om rustig aan uit te bouwen. Je kan het natuurlijk ook niet meteen aan als er duizenden mensen tegelijkertijd gaan bestellen. Logistiek is dit lastig, maar ook wil je een merk neerzetten voor de lange termijn.

Website of webshop laten maken?

Het begint allemaal bij een Website laten maken of een webshop voor jouw bedrijf. Online kun je namelijk bezoekers voor de website winnen, maar offline ook weer voor de winkel. Het maken van een eigen website is niet zo makkelijk als dat het lijkt. Je hebt namelijk te maken met verschillende dingen. Technisch is er toch nog steeds veel kennis nodig om de website snel te laten presteren. Gelukkig hebben wij die bij weCare Media. Dit is vandaag de dag ook een van de belangrijkste dingen om een goede organische positie in Google te bemachtigen. Tevens wil je ook dat klanten op zo veel mogelijk manieren kunnen betalen. Ook hier zijn de nodige pagina’s, scripts of plugins voor nodig. Ook is het belangrijk dat de website goed ingedeeld is qua navigatie. Dit omdat klanten zo sneller hun product kunnen vinden, maar ook Google waardeert dit.

De voordelen van online marketing

Het uitbesteden van online marketing levert je vele voordelen op. Zo heb je geen honderden euro’s meer verspild aan advertenties die niet lopen. Google Ads ziet er leuk uit, maar je hebt echt veel kennis nodig om dit ook goed en effectief in te zetten. Het uitbesteden is al mogelijk vanaf €275,- per maand. Echter blijkt in de praktijk dat ondernemers dit er zo uit hebben. Wij weten bij weCare Media precies hoe we deze tool het beste kunnen gebruiken. Daarnaast moet dit ook in de gaten gehouden worden en natuurlijk op trends ingespeeld worden. Als ondernemer heb je hier vaak te weinig tijd voor, zeker als je een goed lopende zaak hebt. Kortom genoeg redenen om dit uit te besteden en te zorgen dat jouw bedrijf beter gaat lopen.