CI productions
Image default
Woning en Tuin

De 3 nieuwste trends op het gebied van TV wanden

Tegenwoordig heeft iedereen wel een TV wand aan de muur hangen. Het is steeds populairder om TV meubels aan de muur te hebben in plaats van op een TV-kast. Bovendien is tegenwoordig ook zo dat mensen een TV aanschaffen niet om echt kabel televisie te kijken maar juist om er mee te gamen of te Netflixen. Kortom, TV’s hebben een nieuwe functie gekregen maar gaan nog lekker over de toonbank. Daarom hebben wij in deze blog voor jou drie trends op een rij gezet in verband met de TV wand(en).

Een strak design met houten accenten is helemaal in

Wat ons de laatste tijd is opgevallen is dat houten accenten rondom het TV wand(en) steeds meer gezien wordt. Daarbij hebben de meeste mensen dat in combinatie met een strak design en een industriële stijl. Dit is toch een van de grotere trends die op dit moment speelt in de TV wanden wereld. De reden waarom mensen hier snel voor kiezen is omdat het een tijdloos design is. Het gaat niet snel uit de stijl en je kan het makkelijk combineren van andere dingen.

De TV’s worden alleen maar groter en groter

We zien ook de laatste aantal jaren dat televisies in het algemeen een stuk groter zijn dan dat ze eerst waren. De inches van een TV scherm worden steeds belangrijk bij het aanschaffen van een TV. Meestal willen ze meteen bij de TV een TV wand erbij bestellen, zodat ze het gedoe niet hebben dat deze op de kast staat en beschadigd kan raken.

TV wand(en) worden steeds betaalbaarder

Omdat dus TV’s ophangen steeds populairder wordt, komt ook omdat het steeds betaalbaarder wordt. Dit komt omdat nu de meeste mensen hun TV aan de muur willen hangen, dus wordt het een stukje goedkoper. Dit is goed nieuws voor mensen die nog zitten te twijfelen of ze het de kosten wel waard vinden. Het is nu de beste kans om een TV wand aan te schaffen, nu het nog een trend is en het goedkoop is. Grijp je kans!