CI productions
Image default
Eten en drinken

Ben je toe aan nieuwe bladerdeeg recepten?

Wanneer je dol bent op bakken met bladerdeeg maar door je favoriete recepten heen raakt, bekijk dan eens het aanbod aan verrassende bladerdeeg recepten van het deegproducten merk Tante Fanny. Inspiratie is gegarandeerd. Voor je het weet sta jij aan de hand van lekkere recepten te kokerellen. Je kunt bladerdeeg recepten bijvoorbeeld op basis van de criteria zoet, hartig, vegetarisch of vegan zoeken maar je kunt je ook laten verassen door het aanbod op deze website, door gewoon lekker door de recepten heen te scrollen. Houd je ervan om door receptenboeken te bladeren? Ook dan zit je goed op de website van Tante Fanny. Je hebt namelijk de mogelijkheid om diverse gratis receptenboekjes te downloaden zodat je in alle rust digitaal kunt bladeren. Net zo lang tot je het recept hebt gevonden waarmee je meteen de keuken in wilt duiken.

Deeggerechten voor alle seizoenen en feestdagen

Op de website van Tante Fanny kun je voor meer terecht dan alleen overheerlijke bladerdeeg recepten. Wil je een hartige quiche maken? Of een frisse fruittaart? Ook daarvoor vind je heel veel leuke bak-ideeën op de website. Daarbij kun je kiezen voor creaties die aansluiten bij de groenten en fruit van het seizoen of iets creëren dat aansluit bij specifieke feestdagen zoals oranje spijsbonbons, Paasgebakjes of een bladerdeeg kerstboom met tapenade. 

Quiche maken uit een receptenboekje 

Binnen de verschillende receptenboekjes van Tante Fanny kun je naar hartenlust speuren naar net dat ene recept waar jij helemaal blij van wordt. Daarbij is het mogelijk om een receptenboekje te downloaden dat aansluit bij een specifiek deegproduct van Tante Fanny. Wil je een quiche maken? Kies dan voor het receptenboekje ‘Vers Quiche- en Taartdeeg’ bijvoorbeeld. Heb je eenmaal je favoriete creatie gevonden? Veel supermarkten verkopen de verse deegproducten van Tante Fanny, zodat jij snel aan de slag kun met het maken van de quiche, de taart of de bladerdeeghapjes volgens je nieuw gevonden recept.