CI productions
Image default
Beauty en verzorging

Werken als schoonheidsspecialiste bij ons

Wil je gaan werken als schoonheidsspecialiste Hengelo? Wil je mensen verwennen met lichaams- en gezichtsbehandelingen? Wil je werken binnen een flexibele, veelzijdige en ontspannen branche? Dan is werken als schoonheidsspecialiste Hengelo iets voor jou. Bij de schoonheidssalon Hengelo kan je van alles gaan doen. Van gelaatsverzorging, lichaamsbehandelingen, make-up, pedicure, manicure, ontharingstechnieken tot massage, het aanbod van behandelingen is breed als je aan de slag gaat als schoonheidsspecialiste Hengelo. Na een korte inwerkperiode ga je meteen zelf aan de slag met al deze behandelingen. Je doel als schoonheidsspecialiste Hengelo  is dubbelzijdig. Je helpt niet alleen mensen om hun natuurlijke schoonheid te behouden of te vernieuwen en je biedt tegelijkertijd een moment van ontspanning.

Opleiding tot schoonheidsspecialiste

Wil je gaan werken als schoonheidsspecialiste Hengelo. Dan moet je eerst de opleiding schoonheidsspecialiste Hengelo hebben afgerond. De opleiding schoonheidsspecialiste is een complete opleiding die je opleidt tot een duizendpoot in cosmetische en ontspannende behandelingen. De opleiding schoonheidsspecialiste is de beste in zijn branche. De lessen worden gegeven door zeer ervaren vakdocenten. Daarnaast zijn het kleine groepen waarin je les krijg, persoonlijke aandacht is daarom een vanzelfsprekendheid. De opleiding wordt daarnaast erkend door de hogere leerscholen en staat ook hoog aangeschreven. Met het diploma kun je daarna in verschillende schoonheidscentra gaan werken. De lessen van de opleiding schoonheidsspecialiste zijn overdag ende opleiding duurt een half jaar. Je kunt ook nog savonds lessen volgen maar dan duurt de opleiding een jaar.

Kom je bij ons werken?

Wil je gaan werken als schoonheidsspecialiste Hengelo? Je kunt dan solliciteren via de website. Na een aantal dagen laten we je weten of je op gesprek mag komen. Verloopt het gesprek goed dan mag je een dag meelopen in de salon om te kijken of schoonheidsspecialiste Hengelo iets voor jou is. Is dat zo? Dan verwelkomen we je daarna in ons team en ga je aan de slag als schoonheidsspecialiste Hengelo.