CI productions
Image default
Dienstverlening

Bij dit bedrijf kunt u een locker kopen van kunststof en metaal

Locker Concept, een onderdeel van o27, is één van de absolute lockerspecialisten in Europa. Dit bedrijf houdt zich al jaren bezig met het verkopen en verhuren van lockersystemen die op maat gemaakt zijn voor specifieke situaties. U kunt bij hen een kleine locker kopen voor in uw huis of hele lockerblokken samenstellen voor de waardevolle spullen van de bezoekers van uw festival. Daarnaast hebben ze ook lockerkasten en andere opties voor bijvoorbeeld bouwprojecten, scholen en uitgaansgelegenheden.

Kunststof wordt steeds meer gebruikt

De meeste mensen denken bij het concept kluisjes aan de traditionele metalen lockers van schoolgebouwen etc. Tegenwoordig kopen of huren de meeste bedrijven echter een locker of lockerblok die gemaakt is van kunststof. Dit materiaal is lichter maar even kras- en slagvast. Het bijkomende voordeel van kunststof is dat het niet roest. Daardoor kunnen kunststof lockers zonder problemen worden gebruikt in vochtige ruimtes of buiten. Het is het perfecte materiaal om persoonlijke spullen of werkmaterialen in op te slaan tijdens evenementen in de buitenlucht, bouwwerkzaamheden en in uitgaansgelegenheden, scholen en andere grote bedrijven.

Metaal is ook mogelijk

Als u een locker wilt kopen voor waardevolle persoonlijke spullen of belangrijke documenten van uw bedrijf, dan voelt u zich misschien veiliger met een traditionele metalen locker. Bij Locker Concept is alles mogelijk. Zij hebben verschillende lockersystemen in de aanbieding, waardoor er altijd wel iets tussen zit dat bij uw wensen past.

Stel zelf de perfecte combinatie samen

De meeste lockers die verkocht worden bij dit bedrijf zijn modulair. Daardoor kunt u naar hartenlust verschillende maten lockers combineren in één lockerkast of -blok. Het is dus mogelijk om bijvoorbeeld minikluisjes voor de waardevolle spullen van uw bezoekers en/of werknemers te combineren met grote lockerkasten voor werkspullen en kleding. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit bedrijf begrijpt dat niet iedereen direct lockers wil kopen. Daarom zijn alle systemen beschikbaar in de verhuur. Dat is wel zo makkelijk als het gaat om een tijdelijk project. Geef uw wensen door en dit bedrijf regelt de rest voor u.

https://www.lockerconcept.nl/