CI productions
Image default
Dienstverlening

De beste revalidatie vraagt u aan bij deze praktijk in Den Haag

Bent u voor het hersteltraject van uw blessure op zoek naar een goede praktijk voor revalidatie in Den Haag? Of heeft u binnenkort een operatie op de planning staan, waarna u goed wilt herstellen onder begeleiding? In beide gevallen neemt u contact op met een fysio van Fysio Centrum in Den Haag om een traject voor uw revalidatie uit te stippelen. De deskundige fysiotherapeuten maken een combinatie van verschillende behandelingen die het meest efficiënt is voor uw herstel. Revalidatietraining is namelijk erg belangrijk om snel te herstellen en uw lichaam terug in optimale conditie te krijgen.

Ervaart u rugpijn tijdens uw revalidatietraject?

Het kan uiteraard voorkomen dat u na of tijdens uw revalidatie ook last krijgt van rugpijn; ook dan staat de fysio van deze praktijk in Den Haag voor u klaar. Rugpijn kan echter ook vele andere oorzaken hebben, die dan bijvoorbeeld pas aan het licht komen tijdens uw revalidatietraining. Denk bijvoorbeeld aan bekkeninstabiliteit, stressgerelateerde klachten of een zenuwbeknelling. Dan wordt er gesproken van een multidisciplinaire aanpak waarbij verschillende behandelingen worden toegepast voor een optimaal resultaat. Dankzij deze aanpak van de fysio danst u binnenkort weer door de straten van Den Haag, zonder rugpijn en andere klachten! Maar hoe maakt u hier een afspraak voor bij een deskundige fysiotherapiepraktijk in Den Haag?

Plan direct uw eerste intakegesprek in, ook zonder doorverwijzing

Heeft u last van rugpijn en wilt u een afspraak inplannen met een fysio in Den Haag? Dan hoeft u niet te wachten op een doorverwijzing van de huisarts. Bij Fysio Centrum in Den Haag heeft u namelijk de mogelijkheid om zonder doktersverwijzing een intake te plannen, zodat uw klachten zoals rugpijn snel verholpen kunnen worden. Plan het moment direct in via de website of neem telefonisch contact op met de praktijk. Dan kunt u direct alle vragen stellen die u eventueel nog heeft.