CI productions
Image default
Eten en drinken

Cheddarkaas kopen voor jouw horecagelegenheid

De beste, in plakjes gesneden, cheddarkaas kun je kopen bij Dairymaid. Deze leverancier heeft zijn eigen premium merk gelanceerd. De cheddarproducten die zij aanbieden zijn gemaakt van de beste kwaliteit cheddarkaas. Deze verkopen zij aan groothandels en andere leveranciers in de omgeving, waardoor jij ook kunt genieten van hun producten.

Je proeft het verschil door hun cheddarkaas te kopen

Cheddarkaas wordt vaak uitgemaakt als plastickaas. De gele kleur laat het lijken alsof er veel e-nummers in verwerkt zijn. En juist daarom maakt Dairymaid hun eigen cheddarproducten, waaronder de kaas. Door cheddarkaas te kopen bij deze groothandel, wordt je voorzien van kaas dat gemaakt is zonder e-nummers of emulgatoren. Hierdoor krijgt de kaas een vollere smaak. Tevens kun je bij hen ook cheddarsaus kopen. De saus wordt gemaakt van de heerlijkste stukken kaas en volle melk. Hierdoor is het super romig en vol van smaak.

Gebruik deze kaas en proef het verschil

Ben jij niet tevreden met de kaas die je nu gebruikt in jouw horecagelegenheid? Probeer dan zeker eens de cheddarproducten van Dairymaid uit. De cheddarkaas en cheddarsaus die je kunt kopen bij deze groothandel worden geleverd in grootverpakkingen van 1 kilogram. Hierdoor is het makkelijk te gebruiken op bijvoorbeeld tosti’s, hamburgers of nacho’s. Je zult merken dat jouw klanten nog meer genieten van de gerechten die jij maakt met deze producten. Maak het extra leuk door een smaaktest uit te voeren onder jouw personeel. De kaas met de meeste stemmen wint.

Ga voor de beste kwaliteit

Wanneer jij je geld verdient door mensen te voeden, wil je natuurlijk dat de gerechten van topkwaliteit zijn. Door cheddarkaas en cheddarsaus te kopen van Dairymaid maak je dit waar. In tegenstelling tot andere cheddarproducten, proef je het verschil door de unieke productie. Plaats vandaag nog jouw bestelling via www.dairymaid.eu of ga langs je lokale groothandel.