CI productions
Image default
Dienstverlening

De kosten van het huren van een bestelwagen

Bij verhuurbedrijf Blue Rent a Car kunt u een bestelbus huren, een personenbusje kilometervrij huren en u kunt een bestelwagen huren. Voor iedere gebeurtenis is er wel een wagen beschikbaar en dat tegen aanzienlijke prijzen. Blue Rent a Car heeft namelijk geen lijfelijke winkels, wat personeelskosten en huur bespaart en waardoor de huurprijzen lekker laag kunnen blijven. Wat zijn echter de kosten van een bestelbus of bestelwagen huren?

Het wagenpark

De goedkoopste en kleinste bestelbus, die u kunt huren is de Mercedes Vito. Tevens zijn er meerdere formaten Mercedes Sprinters mogelijk. Vervolgens heeft u nog de Bakwagen met laadklep. Wilt u een personenbusje kilometervrij huren, dan kunt u hier ook terecht. Een personenbusje huren kunt u hier kilometervrij en met een laadcapaciteit van maar liefst negen man. Een personenbusje kilometervrij huren niks voor u? Dan kun u ook genoegen nemen met het huren van een bestelwagen met maximaal vier man.

De huurprijs

De prijzen variëren per voertuig en ook hoe lang u besluit om een personenbusje kilometervrij te huren. Hoe langer u besluit om een bestelwagen te huren, hoe goedkoper de dagprijs wordt. Het is dus zeker geen probleem om een busje langer te huren dan een dag. U weet in dat geval zeker dat u uw project weet af te ronden zonder zorgen over het vervoer van personen of spullen. Besluit nu om een personenbusje of bestelwagen kilometervrij te huren en ontdek het gevoel van vrijheid dat deze huurconstructie oplevert.

Ontdek de extra’s

Ook eventuele extra opties bepalen de prijs. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Eigen risico verlagen: €12.50 per dag
  • Extra bestuurder inhuren: €5.00 per dag
  • Trekhaak: €5.00 per dag
  • Gps: €5.00 per dag
  • Steekkar: €5.00 per dag
  • Spanbanden: €2.50 per dag

Wilt u meer weten over de verschillende extra’s? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Blue Rent a Car en stel uw vragen. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Ontvang subsidie voor het machinaal straten met deze machine

Een stukadoor inschakelen

Een groot verlies verwerken met een mooie urn voor uw huisdier