CI productions
Image default
Aanbiedingen

Een interactief scherm: de voordelen van een interactief systeem op de werkvloer

Een interactief scherm is een oplossing die 24/7 kan worden ingezet. De schermen bieden een stabiele gebruikerservaring van hoge kwaliteit die de tijd die werknemers besteden aan het beantwoorden van routinevragen, het verstrekken van gemakkelijk toegankelijke gegevens en het faciliteren van transacties aanzienlijk zal verminderen, waardoor uw personeel meer tijd heeft om zich te concentreren op het cultiveren van zakelijke praktijken en het beheren van dringende taken. U kunt bijvoorbeeld een interactief scherm plaatsen op verschillende afdelingen. Via het scherm kunnen uw medewerkers afspraken inplannen of ruimtes reserveren binnen een paar klikken.

Motiveer uw medewerkers met interactieve schermen

Touchscreentechnologie van een interactief scherm kan de werkplek verbeteren. Ook uw medewerkers kunnen profiteren van touchscreentechnologie. Industriële touchscreens werken onder zware omstandigheden en met gehandschoende handen, waardoor uw personeel een ononderbroken workflow heeft in productieomgevingen. Neem eens een kijkje in het assortiment van InfoScreens. U zult zien dat deze leverancier voor iedere vraag een product heeft. Heeft u een scherm nodig bij een buitenruimte? U kunt dan een waterdichte behuizingen erbij halen van roestvrij staal, verzegeld tot IP65 die dagelijks kan worden gewassen.

Trek de aandacht met een interactief scherm

Het maakt niet uit of u een interactief scherm wilt in het kantoor of in een winkel, InfoScreens helpt u graag verder met het vinden van de perfecte match. Het scherm is tegenwoordig van onschatbare waarde in een winkelomgeving, waar alles wedijvert om opgemerkt te worden. Displays die bij de ingang van een winkel worden geplaatst, zijn geweldig om voetverkeer vast te leggen en mensen naar de winkel te brengen. Laat voorbijgangers door een carrousel met specials of nieuwkomers schrobben. Adverteer voor een loyaliteitsprogramma of gebruik bewegingsdetectie om mensen direct aan te spreken als ze langs het scherm lopen. Restaurants kunnen hun menukaart vooraan plaatsen zodat mensen er doorheen kunnen kijken. Neem contact op met het bedrijf en ontdek welke schermen bij uw bedrijf passen.

https://infoscreens.nl/