CI productions
Image default
Marketing

Een huisstijl en logo laten ontwikkelen met veel zorg door een ervaren designer

Wanneer je geen vaardigheden hebt in het ontwikkelen van een huisstijl en logo voor je bedrijf in de zorg, is dat geen probleem. Je kunt er altijd voor kiezen om deze klus uit handen te geven. Er is een mogelijkheid om dit uit te besteden aan een groot bedrijf, maar je kunt ook terecht bij Van de Polder. Dit is een zelfstandig ondernemer die jarenlange ervaring heeft met het creëren van een perfecte merkidentiteit en huisstijl.

Luister naar de creatieve inzichten van een professionele vormgever

Het maken van een website en het onderhouden van social media is iets waar in deze tijd veel aandacht aan wordt besteed. Alle bedrijven om je heen houden zich bezig met het creëren van een unieke merkidentiteit en huisstijl. Dit doen ze om op te vallen tussen hun concurrenten en om visueel weer te geven waar het bedrijf voor staat. Wil jij ook opvallen tussen andere bedrijven? Aarzel dan niet om een nieuwe huisstijl of een nieuw logo te laten ontwikkelen voor je praktijk in de zorg of een andere branche. Door een zzp’er in te schakelen in plaats van een groot bedrijf, profiteer je van een aantal voordelen. Zo is het contact veel gemakkelijker en kun je snel contact opnemen bij vragen of opmerkingen. Hierdoor is Van de Polder ook een betere sparringpartner om mee te overleggen.

Val direct op tussen andere bedrijven

Door een frisse en unieke huisstijl te laten ontwikkelen met daarbij een aantrekkelijk logo voor je bedrijf in de zorg, val je vast en zeker op tussen andere bedrijven. Met een eigen merkidentiteit en huisstijl kun je laten zien waar je bedrijf voor staat. Schakel professionele hulp in van Van de Polder en kom samen tot een mooi ontwerp. Plan een afspraak in om kennis te maken en meer te vertellen over je wensen en voorkeuren.

https://vandepolder.studio/merkidentiteit-huisstijl/