CI productions
Image default
Marketing

De nieuwe tijd van 2022

Het is tegenwoordig handig om een vorm van een social media content planner te hebben. Dit is omdat er tegenwoordig zoveel verschillende platforms zijn die je moet bijhouden, om een goed social media leven te leiden. Het stomme is dat dat tegenwoordig verwacht wordt van iedereen. Niet om een planner te hebben, maar om actief te zijn op social media, en ook dingen van jezelf te laten zien, omdat dit nou eenmaal bij de nieuwe tijd is. Daarom kan je beter ter bescherming van jezelf een planner hebben, om zo niet te veel tijd aan social media te besteden, maar wel genoeg zodat je wel op de hoogte bent van wat je moeten weten tegenwoordig.

 

De tijd van nu tegen toen

Velen zeggen de uitspraak, vroeger was alles beter. Was dit ook werkelijk beter? Is het niet een makkelijk uitweg om te zeggen als het een keer niet goed gaat deze tijd. Dat is een vraag wat velen zich eigenlijk een keer aan henzelf moeten afvragen. Dat maakt je dan ook echt bewust van alle opties en dingen die je bekend maken in de wereld. Dat zijn ook gelijk de vragen die het belangrijkst zijn om jezelf te vragen, omdat je je dan tegenkomt en wat je eigenlijk nou echt wilt. Steeds meer kinderen komen namelijk in de neppe wereld van verschillende social media platforms en gaan daar in mee en verliezen misschien een beetje eigen persoon.

 

Kinderen van nu opvoeden

Daarom is het een idee om de kinderen van nu goed op te voeden met verschillende manieren om het social media leven, niet te verwaarlozen, maar juist goed en verstandig te leren gebruiken. Want het social media leven is tegenwoordig vereist om goed te snappen om het te kunnen redden in de wereld van nu. Daarom moeten we onze volgende generaties goed om leren te gaan met deze nieuwe wereld, zodat ze voorbereid op wat komen kan en wat de toekomst kan gaan brengen. Dat is eigenlijk wat ons nu te doen staat.