CI productions
Image default
Aanbiedingen

Een ijzersterke pitch geven dankzij de cursus overtuigend presenteren

Na het afronden van de cursus overtuigend presenteren, heb je geleerd om onnodige spanning los te laten. De zelfverzekerdheid die je leert in deze cursus, neem je mee in elke andere training die door De Monchy & Bakker gegeven wordt. Je groeit als persoon en als professional. Een mooie aanvulling is de ééndaagse cursus ‘Een ijzersterke pitch’. Tijdens deze cursus leer je alles over het aanspreken, opvallen en overtuigen door jouw pitch. Of je nu een gesprek aan wilt gaan voor een hoger salaris of dat je jezelf goed wilt voorstellen tijdens een sollicitatiegesprek, deze cursus leert je op de juiste manier te pitchen.

Wat is de groepsgrootte van de cursus?

De ééndaagse cursus ‘Een ijzersterke pitch’ wordt gedaan in kleine groepjes van maximaal zes personen zodat je direct aan de slag gaat met wat voor jou belangrijk is. De cursus overtuigend presenteren kan zowel gedaan worden in de groep alsook in een individuele online training. Je wordt op dat moment persoonlijk begeleid door jouw eigen trainer waardoor je in je eigen tempo werkt en de zaken aanpakt waar jij moeite mee hebt. De groepsgrootte is afhankelijk van het soort training dat gegeven wordt en het feit of deze fysiek of online plaats zal vinden.

Heb je nog vragen over de cursussen?

Het is mogelijk om de cursus overtuigend presenteren alsook alle andere trainingen aan te wenden als in-company trainingen. Voor de mogelijkheden hiervoor binnen jouw bedrijf neem je contact op met één van de ervaren medewerkers. Dit kan zowel telefonisch tijdens werkdagen als via e-mail. Zij zullen je verder adviseren over de mogelijkheden en ook de bijbehorende kosten. Samen met de aangestelde trainers stel je een programma samen waarmee je jouw medewerkers traint zodat jouw bedrijf of afdeling nog beter zal functioneren. Schroom dus niet langer en neem contact op. Je zult hier zeker geen spijt van hebben.

 

https://demonchyenbakker.nl/