CI productions
Image default
Groothandel

Een omsnoeringsmachine is handig als u vaak pakketten verstuurt

Een omsnoeringsmachine is een apparaat waarmee u in een handomdraai een band om een doos kunt aanbrengen. Steeds meer mensen hebben een webshop en versturen dus regelmatig pakketten. Het is daarbij zaak ervoor te zorgen dat deze dozen goed gesloten worden. Tijdens het vervoer wordt er vaak nogal ruw met pakketten omgegaan. Als een doos dan niet goed is dichtgemaakt loopt u het risico dat deze opengaat en dat de inhoud zoekraakt of beschadigd wordt. U zal uiteraard klachten ontvangen, wat niet gunstig is voor de reputatie van uw webshop.

Een omsnoeringsmachine bedienen is kinderspel

Het is heel eenvoudig om een omsnoeringsmachine te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is de doos op de juiste positie plaatsen en de band in te voeren. De machine snoet deze vervolgens om de doos en de band wordt meteen vast gelast. U kunt zelf instellen hoe strak de band moet zitten. De meeste omsnoeringsmachines kunnen werken met verschillende breedtes qua band en zijn dus multifunctioneel. Daarbij zijn deze apparaten verrijdbaar en dus gemakkelijk in te zetten in uw magazijn.

Maak het inpakken makkelijk in uw bedrijf

Dagelijks tientallen of misschien wel honderden dozen inpakken wordt een stuk makkelijker als u gebruik maakt van een handige omsnoeringsmachine. Bovendien zorgt u ervoor dat uw pakketten degelijk worden aangeleverd voor verzending. De kans op schade onderweg wordt op deze manier een stuk kleiner. Gevolg: correcte leveringen en tevreden klanten, een absolute must als u een online shop heeft. U kunt omsnoeringsmachines van verschillende merken online kopen bij Fixpack Verpakkingstechniek. Dit bedrijf levert diverse modellen en u kunt ook een proefplaatsing van een week afspreken. Tijdens deze week kunt u het apparaat uitproberen en pas daarna beslist u over de aankoop. Na aankoop kunt u rekenen op ondersteuning van de eigen technische dienst van Fixpack Verpakkingstechniek. Wilt u vooraf advies over het merk en type dat in uw situatie het beste past, neem dan contact op met de klantenservice.