CI productions
Image default
Groothandel

De gespecialiseerde groothandel voor bakkersproducten

Wat u ook nodig heeft voor uw bakkerij, van deeg tot churros, deze groothandel heeft alle bakkersproducten voor u. Wanneer u als ondernemer op zoek bent naar een groothandel en leverancier, dan hoeft u niet verder te zoeken van Hart Delicious uit Lijnden. Met meer dan 80 jaar is dit bedrijf een begrip in Groot Amsterdam en omstreken. Voor de allerlekkerste bakkersproducten kiest u voor het uitgebreide assortiment van deze grossier. De producten worden snel en vers bij u geleverd, zodat u uw klanten altijd optimaal van dienst kan zijn.

Alles voor de bakker

De bakker staat centraal bij deze groothandel van bakkersproducten en churros. Wanneer u op zoek bent naar heerlijke producten, bereid met ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit, dan is dit de groothandel voor u. Omdat u als bakker een grote verantwoordelijkheid heeft naar uw klanten, die het allerbeste van u verwachten, levert Hart Delicious u op hun beurt de allerbeste producten. Zo zijn uw klanten altijd tevreden en blijven ze bij u terugkomen. Of uw klanten nu bij u komen voor muffins, taarten of churros, deze groothandel in bakkersproducten levert u het allerbeste.

De allerlekkerste churros

Wanneer u churros wilt verkopen aan uw klanten dan hoeft u niet verder te zoeken dan deze groothandel in bakkersproducten. Of u nu op zoek bent naar ready-to-go churros of u ze liever zelf maakt, deze grossier heeft het voor u. De ready-to-go churros worden door deze groothandel in bakkersproducten bevroren bij u aangeleverd. Wanneer u ze wil uitserveren, zorgt u dat ze ontdooit zijn. Vervolgens warmt u deze Spaanse donuts, zoals churros ook wel genoemd worden, op in een (doorloop)oven. Eenmaal warm zijn de churros heerlijk knapperig en klaar om te serveren. Mocht u de churros nóg lekkerder willen maken, dan kunt u dit doen door ze te besprenkelen met kaneelsuiker of een flinke lepel Nutella. Deze producten kunt u eveneens bij deze leverancier bestellen.

https://www.hartdelicious.nl/