CI productions
Image default
Mode en Kleding

Een professionele uitstraling met kwalitatief goede bedrijfskleding

Veel ondernemers onderschatten de meerwaarde van kwalitatief goede bedrijfskleding. Door te kiezen voor deze kleding zorgt u voor een professionele uitstraling, de kleding kan tegen een stootje en zit ook nog eens heel fijn. Naar wat voor soort kleding gaat uw voorkeur uit? Wilt u graag een compleet kostuum, een praktische werkbroek, waterdichte kleding of goede sportkleding? Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een oplossing op maat mogelijk. De kleding is afkomstig van A-merken, wat betekent dat u alleen de beste kwaliteit in huis haalt.

Stimuleer een veilige werkomgeving met de werkkleding

Ook al voldoet uw werkomgeving aan alle veiligheidseisen, goede werkkleding is minstens zo belangrijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kleding die vlam vertragend of waterdicht is. Scherpe voorwerpen maken geen schijn van kans en zelfs na vele malen wassen blijft de bedrijfskleding van uw organisatie nog steeds even goed. Dat wilt u toch ook? Voor welke branche bent u precies op zoek naar kleding? Van de horeca tot aan de industrie en van promotie tot aan de sport, vrijwel iedere branche kan voorzien worden van maatkleding.

Laat de kleding bedrukken of borduren

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de vele collecties, wordt het tijd voor de volgende keuze. Laat u uw kleding wel of niet bedrukken of borduren? Dit is de ideale uitkomst als u bijvoorbeeld beter te herkennen wilt zijn bij gasten, klanten of leverancier. Vrijwel ieder ontwerp is mogelijk en het borduren en bedrukken wordt op de millimeter nauwkeurig voor u gedaan. U wilt toch ook graag bedrijfskleding op maat voor uw werknemers?