CI productions
Image default
Mode en Kleding

Kies voor een professionele kapper in Arnhem

Zoekt u een professionele kapper in Arnhem die u kan helpen met een frisse en aantrekkelijke look? Hem & Haar Kappers in Winkelcentrum Kronenburg helpt u graag aan een kapsel dat perfect bij u past. Neem met een vertrouwd gevoel plaats in de kappersstoel en laat uw haar goed verzorgen door een professional. De kappers van deze kapperszaak doen er alles aan om u tevreden uit de stoel te laten stappen. Laat u volledig verzorgen door ervaren en gepassioneerde haarstylisten. Al deze experts beschikken over een goede kappersopleiding zodat ze u van een passend advies kunnen voorzien. Met een goed gevoel voor stijl, helpen zij u met een metamorfose die uitgewerkt is tot in de puntjes. Heeft u advies nodig over welk kapsel goed bij u past? Zij staan gegarandeerd voor u klaar! Het beste resultaat behaalt u bij deze kapper in Arnhem.

Verlaat tevreden de salon

Vindt u naast een prachtig kapsel, ook de service erg belangrijk? In deze kleinschalige salon zetten ze u graag in het zonnetje. Ze luisteren naar al uw wensen en voorzien u van een passend advies. Naar de kapper gaan is één ding, maar ook nog tevreden naar huis gaan is natuurlijk het allerbelangrijkste. De stylisten van Hem & Haar Kappers begrijpen goed dat u met een prachtig kapsel naar huis wit gaan. Weet u nog niet precies wat u specifieke wensen zijn? Maar wilt u wel een fris en nieuw kapsel? Geen probleem! Deze experts denken graag met u meer. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de vorm van uw hoofd, uw haarkleur en de stijl die u in het algemeen wilt uitstralen. Waar u ook voor kiest, u bent in goede handen.

Laat u adviseren over de trends van dit seizoen

Wilt u uw haar laten knippen of misschien ook kleuren? Alles is mogelijk bij deze kapper in Arnhem. De stylisten zien het als hun taak om u met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Stap gerust eens binnen als u in de buurt bent tijdens een middag shoppen of neem telefonisch contact op. Deze specialist licht u graag in over de diverse trends van dit seizoen.

https://hemenhaarkappersarnhem.nl/