CI productions
Image default
Mode en Kleding

Welke sneakers draag je onder een lange jurk?

De meest populaire schoenen ooit? Dat zijn gympen. Al heel lang lopen wij vrouwen, van jong tot oud, op gympen. In het begin vooral in combinatie met een mooie jeans of stoffen broek, maar tegenwoordig combineren we ze net zo makkelijk met een rok of jurk. Zo, simpel? Kan elke sneaker gecombineerd worden met elke jurk? En gelden deze regels nog steeds als er zwarte panty’s in het spel komen?

Lengte maakt het verschil
Laten we beginnen met de verschillen in lengte van de jurk, want dat is wat daadwerkelijk van invloed is op de keuze van sneakers. Hoe korter de jurk, hoe meer been er te zien is. Omgekeerd, hoe langer de jurk, hoe minder been. Wat dan weer een invloed heeft op de complete look. U beslist welke look u wilt creëren met als finishing touch: de schoenen – in dit geval sneakers.

Welke sneakers draag je onder een lange jurk?
Een lange jurk wordt, zoals de naam al zegt, gekenmerkt door zijn lengte. De jurk gaat tot ruim onder de knieën, of zelfs tot op de grond. Dit betekent dat de schoenen nauwelijks of helemaal niet zichtbaar zijn.

Platform sneakers onder je maxi jurk
Bij een jurk die helemaal tot op de grond doorloopt, is het niet alleen leuk maar ook slim om sneakers met een plateauzool te dragen. De dikke zool geeft je een paar centimeter hoogte, waardoor je minder kans hebt om over de jurk te struikelen.

Zoek je mooie stijlvolle sneakers? Kijk dan eens bij Via Vai

Gerelateerde artikelen

Steve Madden dames sneakers en pumps voor iedere stijl

Kwalitatieve bedrijfskleding voor iedereen werkzaam in de bouw

Leuke Kleding Webshops Dames