CI productions
Image default
Aanbiedingen

EERDER LICHT, MAAR TOCH UITSLAPEN?

Het is zomer en de langste dagen van het jaar zijn een feit. Zon, zee, strand of heerlijk lang buiten met een goed glas. Summer it is, maar naast de geneugten kan de zinderende hitte en het  het lange licht de slaap en nachtrust goed verstoren. Of wat denk je ervan dat het om 4 uur ’s ochtends alweer licht begint te worden. Wanneer je hier gevoelig voor bent kan het zijn dat je hierna niet meer slaapt. Het voornemen om het komende  weekend eens heerlijk uit te slapen kan hierdoor bruut verstoord worden. Voor de slaapvertrekken is het dan ook van belang om voor een goed verduisterend, dan wel een 100% zon- en warmtewerend gordijn te kiezen. Hou het fris en donker en slaap beter en veel langer. Je snapt het al, wanneer je lekker wil (uit)slapen de komende zomer dan zijn de gordijnen de sleutel!

Meer weten? Check: lichtdichte gordijnen.

DONKER UITSLAPEN OF SLAPEN BIJ NACHTDIENSTEN 

Powernap, schoonheidsslaap of middagdutje? Zomaar wat voorbeelden waarbij de gordijnen en de keuze voor de raamdecoratie in de slaapkamers enorm belangrijk is. Misschien wel de belangrijkste kamers om te voorzien van gordijnen. En dan bedoelen we niet alleen voor het privacy gevoel. Door te kiezen voor de juiste raamdecoratie kan je de ruimte in een keer lekker donker maken. Dit kan eenvoudig door direct voor een verduisterend of lichtdicht gordijn te kiezen. Wist je dat je ook met een zogenaamde ‘liner’, oftewel voering bijna alle gordijnstoffen lichtdicht kunt laten maken. Sluit de gordijnen en zo kan je de ruimte direct verduisteren, wanneer je dat nodig acht. 

SFEERVOL UITSLAPEN

Naast dat een gordijn super functioneel kan zijn voor het uitslapen. Is het ook nog eens een echte sfeermaker in de slaapkamers. Leuke kinderkamers worden echte kinder in-, uit- en doorslaapkamers. Verduisteren en zonweren met in babyblauw of roze. Of wat denk je van een leuke print? Maar ook de ‘master bedroom’ wordt sfeervol met de juiste raamdecoratie. Zonlicht krijgt geen kans meer, waardoor jij heerlijk kan uitslapen de komende zomer. Welterusten!