CI productions
Image default
Woning en Tuin

Glas kapot? Geen paniek!

Je zit rustig in de woonkamer een boek te lezen op je vrije dag. Ineens schrik je je een hoedje door een enorme knal. Je springt op van je stoel en je loopt naar het grote raam in de woonkamer en je ziet het direct. Een groot gapend gat in de ruit, scherven op de grond en de voetbal van de buurjongetjes op de grond. Je ruit is kapot, wat nu? Lees hieronder wat jij nu al kunt doen en hoe een professional jou kan helpen met het vervangen van je kapotte ruit.

Je ruit zelf repareren

Je eerste reactie is misschien om het glas op te ruimen hier moet je echter al direct erg voorzichtig mee zijn. Je verwond je al heel snel aan de scherven van een kapotte ruit. Na het opruimen van het glas ga je nadenken en merk je dat het eigenlijk toch nog wel een hele klus is om de ruit te vervangen of repareren. Dit is namelijk erg specialistisch werk waar best wat nauwkeurigheid bij komt kijken. Zo moet je de ruit precies opmeten om de juiste maat te bestellen. Heb je het glas eenmaal binnen? Dan is het zetten van de ruit ook nog eens erg lastig. Ons advies is dan ook om niet zelf aan de slag te gaan bij een kapotte ruit.

Hulp van een professional

Gelukkig kan een professional van Glasprobleem Kwijt jou uitstekend helpen bij een kapotte ruit. Wanneer je naar de site surft en je voert je postcode in krijg je direct het nummer van jouw lokale glaszetter te zien. Je kunt hem bellen of mailen om je probleem uit te leggen en een afspraak in te plannen. Eenmaal aangekomen zal hij de ruit op meten en direct een nieuwe ruit bestellen. Omdat dit vaak 2 á 3 weken duurt zal hij een tweede afspraak maken om de nieuwe ruit te zetten. Dit doet hij op een professionele manier en voor een eerlijke prijs!

Wat zijn de kosten?

Je vraagt je waarschijnlijk af wat dit je allemaal gaat kosten. De precieze kosten kan jouw lokale glaszetter jou pas vertellen nadat hij langs is geweest. Ieder geval is namelijk weer anders voor hem en hier horen dus ook andere prijzen bij. Om de precieze prijs te berekenen kijkt hij naar de volgende aspecten:

  • Welk type glas 

  • De afmetingen van het glas

  • Het aantal werkuren

  • Het tijdstip van de melding

  • Bevindt de ruit zich op grote hoogte

Wanneer de professional al deze dingen op zijn netvlies heeft zal hij een prijs voor je opstellen. Ga je akkoord met deze prijs? Dan gaat hij direct aan de slag. Heb jij nu een kapotte ruit? Twijfel dan niet en bel of mail jouw lokale glaszetter voor een afspraak!

 

https://glasprobleemkwijt.nl/