CI productions
Image default
Woning en Tuin

Hoe maak je jouw tuin nóg mooier en aantrekkelijker?

Gelukkig ben jij gezegend met een tuin bij je huis, een achtertuin en wellicht ook een voortuin. Als je het eerder moest doen met een balkonnetje of dakterras, ervaar je nu die voordelen. Want hoe heerlijk is het om via je achterdeur of schuifpui je eigen tuin in te lopen? Maar, kritisch als we zijn, willen we het altijd net iets leuker, mooier, gezelliger, aantrekkelijker dan het al is. Hoe maak je jouw achtertuin nog meer tot een heerlijke plek om te verblijven?

Meer groen doet wonderen

Groen, groener, groenst. De één heeft groene vingers, de ander helemaal niet. En daar zit een grote groep mensen tussenin. Maar dat geeft niet: niet elke plant of bloem heeft evenveel verzorging nodig. En kunstgras is ook gras. Je zal zien dat jouw tuin mooier of zelfs vrolijker wordt met elk stukje groen dat je er extra inzet of legt. Wat zie je bijvoorbeeld als eerste als je je tuin in wandelt? Waar valt je oog het meeste op als je op je terras zit? Plant daar wat bollen, struiken of leg een border aan. Wil je het nog makkelijker? Koop dan een paar mooie potten met groen. Je ziet direct wat dat doet.

Je tuin intensiever gebruiken?

Wil je nog meer plezier van je tuin en hou je van relaxen in water? Al eens gedacht aan een jacuzzi kopen? Natuurlijk: je moet er een beetje ruimte voor hebben, maar ook voor een kleine tuin is een jacuzzi een prachtige aanvulling. Met een jacuzzi kopen kies je voor meer buiten zijn, nog meer genieten. Kies een mooie plek in jouw tuin, wellicht een beetje uit het zicht, en completeer de gekochte jacuzzi met een mooie overkapping. Zie je jezelf al zitten bubbelen en genieten met een drankje?

Alleen of samen bubbelen

Wat je normaalgesproken maar heel af en toe doet, bijvoorbeeld in de sauna, kan nu altijd. Gezellig met z’n tweeën keuvelen in dat opborrelende water. Of misschien vind je ’t ook heerlijk om alleen in jouw jacuzzi te stappen. In ieder geval kunnen we je garanderen dat na jouw jacuzzi kopen vrienden het helemaal niet erg vinden om ‘even’ langs te komen. Genieten maar!