CI productions
Image default
Aanbiedingen

Met een foto in glas in de vorm van een hart maakt u uw dierbaren blij

Verras uw dierbaren met een foto in glas in de vorm van een hart! Een foto die verwerkt is in glas is een origineel cadeau dat uw dierbaren waarschijnlijk niet verwachten. U maakt daarom gegarandeerd een spetterende indruk met dit geschenk. De geschenken die u bij Foto In Glas laat maken, zijn van hoge kwaliteit. Dat vindt dit bedrijf erg belangrijk. Met meer dan tien jaar ervaring in het vak, werken ze alleen maar met de beste materialen en technieken om uw eindproduct zo mooi mogelijk te maken. Dankzij hun inspanning krijgt u een eindproduct waar u trots op bent. Bovendien kiest u bij dit bedrijf naast een hart ook uit andere vormen voor uw foto in glas, zoals een waxinelichtjeshouder.

Alleen de beste kwaliteit

Uw fotogeschenk in hartvorm wordt gemaakt van alleen het beste materiaal, namelijk van speciaal vervaardigd optisch zuiver kristal. Dit glas zorgt er door de extreme hardheid en glans voor dat uw foto zo mooi mogelijk uitkomt. Daarnaast valt uw foto op in ieder interieur, door de perfecte diepte en helderheid. De hartvorm is aan de onderkant vlak, waardoor hij op zichzelf kan staan en geen houder nodig heeft. De afmetingen van het hart zijn 65x80x35 millimeter. Dit bedrijf wil bovendien liever niet dat u uw foto bewerkt voordat u hem opstuurt. Een onbewerkte en originele foto van hoge resolutie is het beste! Foto In Glas bewerkt uw foto namelijk standaard, zodat hij zo goed mogelijk uitkomt op het glas. Hierbij wordt de achtergrond van de foto zo nodig weggehaald.

Vraag naar de mogelijkheden

Als u bij dit bedrijf een fotogeschenk bestelt, wordt dit geschenk gewoonlijk na twee à drie werkdagen geleverd. Heeft u een vraag over een van de producten van Foto In Glas? Wanneer u twijfelt of de foto die u wilt gebruiken voor een foto in glas in de vorm van een hart, wel de goede resolutie en afmetingen heeft, neemt u contact op met dit bedrijf met behulp van de contactgegevens op de website.

https://www.foto-in-glas.nl/

Gerelateerde artikelen

Veilig op een steiger

Heb jij je doodskist al in huis?

Verzekeringen afsluiten in Haarlem