CI productions
Image default
Aanbiedingen

Hypnotherapie in Etten-Leur op basis van een zorgvuldige meting

Veel problemen, aandoeningen en ziektes kunnen door artsen en andere (medisch) specialisten niet helemaal worden opgelost. Ter ondersteuning van een reguliere behandeling kunt u kiezen voor hypnotherapie in Etten-Leur. Deze vorm van therapie biedt u niet alleen steun, maar ook inzicht in uw eigen, onbewuste gedachten en overtuigingen, waardoor u beter met uw klachten zult kunnen omgaan. Het is nodig om tot het onbewuste te komen om denkpatronen en gedragingen te kunnen begrijpen en veranderen. Limattivo is een specialist waar u terecht kunt voor hypnotherapie in Etten-Leur en omgeving.

Een behandelmethode met effect op tal van problemen

Kiest u voor hypnotherapie in Etten-Leur? Dan kiest u voor een behandelmethode waarbij u in een zogeheten trance wordt gebracht. U raakt door een trance erg geconcentreerd en focust u op uw onbewuste, terwijl u volledig bij bewustzijn blijft. Voorafgaand aan een eventuele behandeling zal de behandelaar u er alles over vertellen. Hypnotherapeutische behandelingen hebben effect op tal van problemen, waaronder angsten, fobieën, burn-out, emotionele instabiliteit, pijnklachten, slaapproblemen, trauma’s en gevoelens van somberheid.

De QEEG meting

Uiteraard gaat men bij Limattivo nooit zomaar van start. Voorafgaand aan een behandeling vindt een uitgebreide intake plaats. Ook wordt vaak een meting uitgevoerd. Een QEEG profiel is gebaseerd op de verschillende soorten hersengolven die bij een EEG meting worden geregistreerd. Zo kan er dus een exacter beeld worden gevormd van hoe de hersenen werken. Deze meting wordt uitgevoerd in samenwerking met BrainCare, dat staat voor medicijnvrije geestelijke gezondheidszorg.

Een behandeling voor zowel kinderen als volwassenen

Kiest u voor hypnotherapie in Etten-Leur bij het eerder genoemde behandelcentrum? Dan bent u in goede handen bij hun specialist. U volgt uw behandeling bij een therapeut die verschillende opleidingen op dit gebied heeft gevolgd, BIG geregistreerd is en over ruime ervaring beschikt. Hypnotherapie in Etten-Leur kan bij zowel lichamelijke als geestelijke en emotionele problemen worden ingezet en is een geschikte behandeling voor zowel kinderen als volwassenen.

https://limattivo-inhetbrein.nl/